Stam Nieuwegein regelt het!

Zien we je straks in onze showroom?

De huidige modellen van Renault

Breng een bezoek aan onze garage in Nieuwegein

Heb je geen nieuwe auto nodig, maar is jouw auto toe aan onderhoud? Dan staan onze monteurs in Nieuwegein voor jou klaar in de garage! Bij onderhoud of reparatie kan je snel terecht voor een werkplaatsafspraak. Maar ook voor een snelle wissel naar winterbanden of zomerbanden en APK ben je bij onze garage in Nieuwegein aan het juiste adres.

Renault Minute

Bij Stam Renault Nieuwegein bieden wij de Renault Minute Service aan. Van maandag tot en met vrijdag kan je zonder afspraak bij ons terecht. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. Er wordt gebruik gemaakt van all-in prijzen, gratis offertes en originele Renault onderdelen.

 Waar kan je ons vinden?

Nieuwegein ligt vlak onder Utrecht en grenst verder aan plaatsen zoals IJsselstein, Vianen en Houten. Kom je vanuit het zuiden en via de A2? Neem dan afslag 10 en sla vervolgens linksaf de Zandveldseweg op. Neem vervolgens de vierde afslag rechts. Je rijdt nu op de Graaf Florisweg. Volg deze weg totdat je het water oversteekt. Neem daarna de eerste weg links. Je rijdt nu op de Hollandhaven. Sla vervolgens twee keer linksaf, de Veluwehaven op. Je zien ons aan de linkerkant op nummer 2.  Kom je vanaf de A27, dan neem je afslag 28. Ga op de rotonde rechts, de Waterliniedok op. Deze straat gaat zo meteen over in de Weg van de Binnenvaart. Als je over het water bent gereden, neem je de tweede afslag rechts. Je rijdt nu op de Hollandhaven. Neem de eerste weg links, en daarna weer links. Je vindt ons nu aan de linkerkant.

Stam Renault, dit zijn jouw contactpersonen

Wie zijn de contactpersonen die je kan bereiken voor jouw vragen? Wij zetten ze voor jou op een rijtje

  • Verkoop
  • Nick EijkenboomManager Stam Lease & Mobility

  • Henri BlokVerkoopleider

  • Kevin van der VuurstVerkoopadviseur

  • After Sales
  • Martin RoelofsServiceadviseur

  • Walter MatonServiceadviseur

  • Wim van der HeijdenWerkplaatsmanager

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!