✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Stam Occasion Garantie vormen

Op elke occasion bij Stam kan je een vorm van garantie bijkopen. Deze garantievorm is afhankelijk van de occasion. De 3 garantievormen die wij hebben zijn:

Garantie

Stam Basis
Garantie

3 maanden € 349,-
6 maanden € 599,-


De Stam Basis Garantie biedt 3 of 6 maanden dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden. Bekijk hier de voorwaarden van de Stam Basis Garantie.

Basis garantie voorwaarden
Garantie

Stam Youngster
Garantie

€ 495,-
 


Bij aankoop van een Stam Youngster ontvang je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion. Een Stam Youngster is maximaal 1 jaar oud op moment van aankoop. Lees hieronder waar je recht op hebt aankoop van de Stam Youngster. Of bekijk de voorwaarden van de Stam Youngster Garantie:

Youngster garantie voorwaarden
Garantie

Stam Top Occasion
Garantie

€ 895,-
 


Bij aankoop van Stam Top Occasion garantie koop je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion. Een Renault Top Occasion heeft maximaal 100.000 km op de teller op moment van aankoop. Lees hieronder waar je recht op hebt aankoop van de Stam Renault Top Occasion Garantie. Of bekijk de voorwaarden van de Renault Top Occasion Garantie:

Top occasion garantie voorwaarden
Garantie Garantie

Waar heb je recht op bij de Stam Youngster en Top Occasion Garantie?

Servicebeurt voor aflevering
Voordat de Top Occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

APK keuring
Renault Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

Renault Route Service
Kom je onverhoopt met pech te staan, dan kun je gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service draaien: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

14 dagen omruilgarantie
Ben je bij nader inzien toch niet tevreden met jouw Renault top occasion? Je kunt binnen 14 dagen jouw top occasion omruilen voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Jouw tevredenheid staat namelijk voorop.

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een teller rapport van het RDW. Hierdoor heb je zekerheid dat de kilometerstand van een Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur
Als jouw Renault top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij jouw Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kun je rekenen op een gratis vervangend vervoer.

Top occasion garantie voorwaarden

Verwachte auto's en demonstratie voertuigen uitgesloten. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die je beslissing zouden kunnen beďnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.