STAM PRIVATE LEASE 

Renault Private Lease

Private leaseNu vanaf € 195,- per maand

Met Stam Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Stam Private Lease iets voor u! Stam Private Lease is beschikbaar op de Renault TWINGO, Renault CLIO (Estate) en Renault CAPTUR. Naast het vaste maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen.

Stam Lease

Stam Private Lease

Hiermee ervaart u het genot van een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, u betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA- & Cascoverzekering
 • Onderhoud, reparatie en banden
 • Pechhulp Europa
 • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
 • Vervangend vervoer na 48 uur

Wanneer Private Lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

OFFERTE AANVRAGEN

Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp. Benieuwd naar de modellen van Renault en financieringsmogelijkheden?

BEKIJK ONZE ACTIES
Renault Twingo

Renault TWINGO v.a.

€ 195,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Clio Hatchback

Renault CLIO  v.a.

€ 259,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Clio Estate

Renault CLIO Estate  v.a.

€ 269,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Captur

Renault CAPTUR v.a.

€ 345,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
       

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  25.493 KLANTREACTIES
  De service is top De aankoop was erg slecht gelukkig maken jullie het met de service weer goed
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Private Lease prijzen inclusief btw en alle autokosten, exclusief tanken en metallic lak. Looptijd 60 maanden, 10.000 km/jr. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Stam behoudt zich het recht voor de actie op elk moment te wijzigen of te beëindigen. © 01-16. Min./max. verbruik: 3,2-6,0 l/100 km. Resp. 31,3-16,7 km/l CO2-uitstoot 82-134 g/km.d

  Beoordeling door klanten: 95/100 - 25493 beoordelingen