✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Hoge klanttevredenheid

Van de 26036 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

STAM PRIVATE LEASE 

Renault Private Lease

Private leaseNu vanaf € 195,- per maand

Met Stam Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Stam Private Lease iets voor u! Stam Private Lease is beschikbaar op de Renault TWINGO, Renault CLIO (Estate) en Renault CAPTUR. Naast het vaste maandbedrag betaalt u alleen nog voor tanken en wassen.

Stam Lease

Stam Private Lease

Hiermee ervaart u het genot van een nieuwe Renault voor één vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zit alles, u betaalt alleen nog voor tanken en wassen.

 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA- & Cascoverzekering
 • Onderhoud, reparatie en banden
 • Pechhulp Europa
 • Persoonsongevallen inzittenden verzekering
 • Vervangend vervoer na 48 uur

Wanneer Private Lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease zeer geschikt voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van uw werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

OFFERTE AANVRAGEN
LEESWIJZER PRIVATE LEASE


Wanneer kopen?

Wilt u de auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: Afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp. Benieuwd naar de modellen van Renault en financieringsmogelijkheden?

BEKIJK ONZE ACTIES
Renault Twingo

Renault TWINGO v.a.

€ 195,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Clio Hatchback

Renault CLIO  v.a.

€ 259,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Clio Estate

Renault CLIO Estate  v.a.

€ 269,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
Renault Captur

Renault CAPTUR v.a.

€ 345,- per maand
Offerte aanvragen MEER INFO
       

Stam Renault vestigingen

  95% tevreden!

  Dit vinden onze Stambassadeurs

  26.036 KLANTREACTIES
  Er werd ruim de tijd genomen om de auto uit te leggen en wij ervaren het als prettig dat de auto werd afgeleverd door de persoon die hem toen aan ons verkocht heeft!
  Schrijf een review Lees alle reviews

  Vanaf tarief is o.b.v. basispakket, 60 maanden, 10.000 km/jaar en 6 of meer schadevrije jaren. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Stam Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.