Renault Trafic E-Tech Electric zijkant Renault TRAFIC E-Tech Electric zijkant

Renault TRAFIC E-Tech Electric: een sterke en milieuvriendelijke bedrijfswagen

De Renault TRAFIC E-Tech Electric is een sterke en efficiënte bedrijfswagen die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van moderne ondernemers te voldoen. Deze elektrische bedrijfswagen biedt een uitstekende combinatie van prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid, en is daarom de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke transportoplossing.

Met de Renault TRAFIC E-Tech Electric kunnen bedrijven rekenen op een indrukwekkend laadvermogen en een ruime laadruimte die op maat kan worden gemaakt voor elke klus. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat de bedrijfswagen stiller en schoner is dan traditionele bedrijfswagens, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor gebruik in stedelijke gebieden en milieuzones.


Renault Trafic ombouwmogelijkheden

Een grote keuze aan op- en ombouwmogelijkheden voor de TRAFIC E-Tech Electric

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om je werk goed uit te kunnen voeren. De Renault TRAFIC E-Tech Electric is een bedrijfswagen die speciaal is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, of je nu in de voedingsindustrie, de bouwsector of de gezondheidszorg werkt.

Een van de grote voordelen van de Renault TRAFIC E-Tech Electric is de grote keuze aan op- en ombouwmogelijkheden die beschikbaar zijn. Bij Renault begrijpen we dat elke onderneming uniek is en daarom hebben wij altijd een speciale oplossing voor jouw specifieke behoeften. Onze ervaren Bedrijfswagen adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste uitvoering, bestickering of op- en inbouwmogelijkheden.

Benieuwd wat het allemaal is? 

  Renault Trafic E-Tech Electric

  De Renault E-Tech Electric is een elektrisch aangedreven auto die voorzien is van een lithium-ion batterij met een capaciteit van 50 kWh. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 5 uur en 45 minuten via een wallbox van 11 kW. Bij een snellader met een vermogen van 75 kW kan de batterij in ongeveer 45 minuten voor 80% worden opgeladen. De actieradius van de Renault E-Tech Electric bedraagt ongeveer 230 kilometer (WLTP-cyclus), wat voldoende is voor de meeste dagelijkse ritten en de auto geschikt maakt voor zakelijk gebruik.

  De E-Tech Electric is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm, waarmee de auto snel optrekken en vlot accelereren kan. De laadruimte van de Renault E-Tech Electric heeft een inhoud van maximaal 8,6 kubieke meter en een laadvermogen van 1.000 kilogram, waardoor de auto geschikt is voor het vervoeren van zware en/of grote ladingen.  Veiligheidssystemen Trafic E-Tech electric

  De veiligheid van de Renault E-Tech Electric wordt gegarandeerd door diverse veiligheidssystemen, zoals airbags, elektronische stabiliteitscontrole (ESC), antiblokkeersysteem (ABS), bandenspanningscontrolesysteem (TPMS), dodehoekwaarschuwing, verkeersbordenherkenning en rijstrookassistentie. Daarnaast biedt de E-Tech Electric veel comfort en gemak, zoals airconditioning, een multimedia-navigatiesysteem met een 7 inch touchscreen, een achteruitrijcamera en parkeersensoren.

  Fiscale voordelen Trafic E-Tech electric

  De Renault E-Tech Electric is volledig elektrisch aangedreven en stoot daarom geen schadelijke stoffen uit, wat de auto zeer milieuvriendelijk maakt en bijdraagt aan een beter milieu. Bovendien gelden er diverse fiscale voordelen voor elektrische voertuigen, zoals vrijstelling van wegenbelasting en een lage bijtelling, wat de Renault E-Tech Electric ook financieel aantrekkelijk maakt voor zakelijk gebruik

  ✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

  Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!