Trafic Accessoires en opties


Ga efficiënt aan het werk met deze sterk bedrijfswagen

De nieuwe Renault TRAFIC heeft een sterk karakter en is stijlvoller dan ooit. Vervoer makkelijk zware lasten met dakdragers en ga veilig op pad door de ingebouwde dodehoekspiegel in de zonneklep. Je bent altijd verbonden terwijl je rijdt dankzij de multimediasystemen van de Renault Trafic.

Exterieur

Renault

Diverse dakdragers
Er zijn diverse dakdragers voor de Renault TRAFIC. Hiermee kunnen zware materialen tot 100 kg veilig vervoerd worden.

Renault

Full LED- koplampen & lampen met dubbele functie
De krachtige full LED-technologie zorgt voor een grotere verlichtingscapaciteit. De lampen met dubbele functie dienen als mistlampen en zorgen voor verlichting bij elke bocht.

Renault

Rijd veilig met dubbele asferische buitenspiegels
Deze buitenspiegels bieden laag en breed zicht. Manoeuvreren is nog nooit zo makkelijk geweest en tegelijkertijd bescherm je hiermee de buitenkant van jouw TRAFIC. De dodehoekspiegel in de zonneklep zorgt ervoor dat je nog veiliger op pad gaat.

Renault

Stoere en stijlvolle wielen
De nieuwe Renault TRAFIC valt op door zijn opvallende en krachtige uiterlijk. Personaliseer je TRAFIC met 17 inch lichtmetalen wielen.

Interieur

Renault

Altijd verbonden terwijl je rijdt
Door de nieuwe multimediasystemen en diensten blijf jij altijd verbonden in jouw TRAFIC. Koppel je smartphone en bedien jouw favoriete apps via het grote touchscreen in het dashboard.

Renault

Achteruitrijcamera & parkeersensoren
Parkeer je Renault TRAFIC gemakkelijk met de achteruitrijcamera en parkeersensoren. Het beeld is geïntegreerd in het navigatiesysteem of in je achteruitkijkspiegel.

Renault

Personaliseer het interieur
Personaliseer het interieur van jouw nieuwe Renault TRAFIC met stoelbekleding naar eigen wens. Kies voor een krachtige donkere bekleding of ga voor een stijlvol printje in de stoelbekleding.

Renault

Extra opbergmogelijkheden
De nieuwe Renault biedt veel opbergmogelijkheden zoals het opbergvak boven in het dashboard. Hiermee berg je je belangrijke spullen gemakkelijk op en blijft het uit het zicht.

© 2023 - De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. Kosten rijklaar maken € 700 (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 700,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 49,10, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,5 excl. 21% btw). Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Excl. btw/bpm en kosten rijklaar maken.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!