Renault TRAFIC afmetingen


Afmetingen van de Renault Trafic

De afmetingen van de Renault Trafic passen perfect bij jouw zakelijke of persoonlijke behoeften. Van ruime laadruimtes tot comfortabele passagierscompartimenten, de Renault Trafic is ontworpen om te voldoen aan al je eisen.

Afmeting Specificatie Voordelen
Lengte 5480 mm Biedt ruime laadruimte voor materialen, gereedschappen en/of bagage, ideaal voor professionals én avonturiers.
Breedte 2283 mm Verzekert je van een gemakkelijke toegang tot laadruimtes en comfortabel reizen met voldoende ruimte voor alle inzittenden.
Hoogte 1967 mm Maakt navigeren door stedelijke gebieden gemakkelijk, bovendien is er voldoende hoofdruimte voor een comfortabele rit.
Wielbasis 3098 mm Zorgt voor stabiliteit en rijcomfort, zelfs bij volle belading of in uitdagende rijomstandigheden.
Laadvolume 88,3 L Biedt een van de beste laadvolumes in zijn klasse, waardoor je meer kunt meenemen zonder in te leveren op comfort.

Optimale functionaliteit én comfort

Deze afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om jou het beste van twee werelden te bieden: ongeëvenaarde functionaliteit gecombineerd met comfort. Elke rit in jouw Renault Trafic bewijst weer dat Renault's innovatie en aandacht voor jouw behoeften voorop staan. Jouw Trafic is meer dan gewoon een voertuig; het is jouw partner in elk avontuur en elke uitdaging.

TRAFIC op maat


Een oplossing voor elk bedrijf

Vergroot de mogelijkheden met de nieuwe Renault TRAFIC. Er zijn meerdere op- en ombouwmogelijkheden die passen bij jouw professionele behoeften. Van gekoeld vervoer tot opbergkasten in de laadruimte. De aangepaste voertuigen van Renault zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met gecertificeerde ombouwers. Hiermee wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd en kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.

Renault

Goederenvervoer

Vervoer etenswaren gekoeld met onze ombouwmogelijkheden. Jouw vervoer komt met de nieuwe TRAFIC op gewenste temperatuur aan op bestemming. Een ideale oplossing voor de voedingsindustrie of evenementen.

Renault

Bouwsector en aanverwante beroepen

Ben je werkzaam in de bouwsector, detailhandel of een andere specifieke sector? Renault Bedrijfswagens biedt een ruim aanbod aan oplossingen. Bescherm je laadruimte of maak een mobiele werkruimte van je Renault TRAFIC.

Renault

Personenvervoer

Renault biedt verschillende mogelijkheden voor het vervoeren van minder valide personen. De nieuwe TRAFIC is ruim en comfortabel. Met deze efficiënte bedrijfswagen vervoer je personen veilig van A naar B.

© 2023 - De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. Kosten rijklaar maken € 700 (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 700,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 49,10, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,5 excl. 21% btw). Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Excl. btw/bpm en kosten rijklaar maken.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!