Trafic Motoren


De power van de nieuwe Renault TRAFIC

De vernieuwde TRAFIC is verkrijgbaar met vijf verschillende motoren. Kies uit verschillende krachtige motoren. Met de professionele en efficiënte bedrijfswagen ga je ongetwijfeld comfortabel naar je volgende klus.

Renault

Diesel


Business
Générique
Comfort
Work Edition
Initiale Luxe

De nieuwe bedrijfswagen is verkrijgbaar met vijf verschillende dieselmotoren, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Kies uit een motor met een vermogen van 120 pk tot 170 pk. De krachtige TRAFIC is verkrijgbaar als automaat of handgeschakeld met zes versnellingen. De bedrijfswagen behaalt een topsnelheid van 176 km/ u.

Diesel motor 2.0


Business
Générique
Comfort
Work Edition
Initiale Luxe

De dieselmotoren van de Renault TRAFIC zijn vernieuwd en maken gebruik van de nieuwste technologieën voor nog meer rijplezier. De nieuwe dieselmotor 2.0 kan biedt meer vermogen (+ 25 pk) en koppel ( +40 Nm). Hiermee gaat de CO2-uitstoot omlaag en houd jij controle over het brandstofverbruik.

Renault

Automaat


De nieuwe Renault TRAFIC-automaat staat voor je klaar

Deze nieuwe krachtige Renault TRAFIC is nu ook leverbaar met een geavanceerde automaat. Hij is opnieuw uitgevonden om te voldoen aan jouw behoeften. Stap in nu de veelzijdige bedrijfswagen van Renault.

Renault

Geniet van extra comfort
De krachtige bedrijfswagen is nu ook verkrijgbaar als automaat. De automatische EDC-versnellingsbak heeft een dubbele koppeling waardoor het schakelen vloeiend gaat. De automaat heeft de zuinigheid en het reactievermogen van een handgeschakelde auto. Hiermee blijft het verbruik van je TRAFIC binnen de perken.

Zuinig en geavanceerd
De nieuwe TRAFIC-automaat heeft een EDC-versnellingsbak. De automaat is leverbaar in combinatie met de ENERGY dCi 145 (107 kW) of dCi 170 (125 kW) motor. Deze heeft zes versnelling en staat garant voor souplesse en trekkracht.

Renault

© 2023 - De getoonde consumentenprijzen zijn inclusief de kosten rijklaar maken en wettelijk bepaalde kosten. Kosten rijklaar maken € 700 (uitgebreide routeservice gedurende de garantieperiode, lifehammer, transportkosten, €10 brandstof, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, t.w.v. € 700,-, excl. 21% btw), registratiekosten (t.w.v. € 49,10, btw-vrij) en recyclingsbijdrage (t.w.v. € 37,5 excl. 21% btw). Renault behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen "af importeur". De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303. Excl. btw/bpm en kosten rijklaar maken.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!