Renault Master Van H2-Tech zijkant Renault Master Van H2-Tech zijkant

De Hyvia Renault Master Van H2-TECH, het ultieme emissievrije voertuig dat geschikt is voor alle commerciële transporttoepassingen.

De Renault Master Van H2-TECH van Hyvia is een sterke en efficiënte bedrijfswagen die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van moderne ondernemers te voldoen. Deze op waterstof rijdende bedrijfswagen biedt een uitstekende combinatie van prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid, en is daarom de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke transportoplossing. De Hyvia Master Van H2-TECH tank je al vol in 5 minuten, daarnaast heb je een bereik tot 400 km en een laadvolume van 12m3.  Met de Renault Master Van H2-TECH kunnen bedrijven dus rekenen op een indrukwekkend laadvermogen en een ruime laadruimte die op maat kan worden gemaakt voor elke klus. 

De elektrische aandrijving in combinatie met de waterstof zorgt ervoor dat de bedrijfswagen stiller en schoner is dan traditionele bedrijfswagens, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor gebruik in stedelijke gebieden en milieuzones.

hyvia waterstof techniek

De waterstoftechnologie van de Hyvia Renault Master Van H2-TECH

  • 1. Brandstofcelsysteem
  • De Hyvia brandstofcel van 30 KW zet de opgeslagen waterstof om in elektriciteit die de motor direct van stroom voorziet of de batterij oplaadt.

2. Waterstofopslag
6,4 kg waterstof wordt opgeslagen in 4 druktanks (700 bar), wat een extra bereik van 300 km oplevert met een tankstop van 5 minuten.

3 E-Motor & batterij
Het voertuig wordt aangedreven door een 57kw elektromotor gekoppeld aan een 33kwh batterij (100 km batterij alleen bereik).

Benieuwd wat het allemaal is?

Autonomie Hyvia Renault Master Van H2-Tech

Om de autonomie te bewaken en de dagelijkse energiebehoeften in te schatten, is het voertuig uitgerust met een speciaal scherm dat in realtime het vulniveau van de waterstoftanks en de laadtoestand van de batterij laat zien.

Hyvia Master Van H2-Tech, het ideale dual power voertuig

Het dual power-voertuig heeft ook een 33 kWh-batterij die 100 km bereik ondersteunt. Om de total cost of ownership en de prestaties van het voertuig te optimaliseren, kan je jouw voertuig opladen via de boordlader van 7 kW.

Stam Renault Dealers geselecteerd voor onderhoud

In nederland zijn vier dealers geselecteerd voor voorbereiding, onderhoud en reparatie van waterstofvoertuigen van HYVIA in Nederland, voor de regio midden nederland is dat Stam Renault Amersfoort. Stam Renault is al gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en is samen met de andere locaties strategisch gekozen voor een zo groot mogelijke dekking bij de lancering van HYVIA in Nederland. 

OFFERTE AANVRAGEN

 


Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!