✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Occasion Private Lease
Vanaf € 299,- per maand.
 Ongeacht je keuze uit 12,24 of 36 maanden.

Ontdek onze jong gebruikte Renault-modellen met de voordelen van Private Lease.

Jij bent op zoek naar een auto waarmee je veilig en betrouwbaar op weg kunt. Of het nu ter vervanging is van je huidige auto, een auto voor erbij óf als vervanger voor het reizen met de trein. Speciaal voor iedereen die jaarlijks tot zo'n 15.000 kilometers onderweg is hebben wij een speciale Private Lease actie op zowel de Renault CLIO als de Renault CLIO Estate.

Renault CLIO Hatchback
Renault CLIO Hatchback

Deze iconische, compacte auto doet het in de stad én daarbuiten uitstekend. Je rijdt de Renault CLIO al vanaf € 299,- per maand, ongeacht je keuze in looptijd (12, 24 of 36 maanden).

Bekijk CLIO actie
Renault CLIO Estate
Renault CLIO Estate

Optimaal in ruimte en de vele opberg-mogelijkheden. Je rijdt de Renault CLIO Estate de komende 36 maanden al vanaf € 319,- per maand met 10.000 kilometers per jaar. Ook mogelijk i.c.m. afwijkende looptijden of jaarlijkse kilometers.

Bekijk CLIO Estate actie

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van het betreffende model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, (6.000 km/jaar voor Twingo en Clio) en 10.000 km/jaar en € 450,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069- €0,119 (verschilt per voertuig) bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. Officiële brandstof- en CO2-gegevens: min./max. verbruik: 3,2-5,4 l/100 km, resp. 31,3-18,5 km/l. CO2: 82-120 gr./km.