Renault 5 prototype Renault 5

Onthulling Renault 5 E-Tech electric op autoshow Genève 2024

De komst van de Renault 5 E-Tech electric is geen comeback, het is een R5VOLUTION! Zit jij als een van de eersten achter het stuur van deze icoon? De Nieuwe Renault 5 komt met een actieradius tot wel 400 km,  ontdek hoe de E-Tech-technologie jouw rijervaring nog beter kan maken.  Ook komt de Renault 5 als een van de eerste Renault modellen met bidirectioneel opladen: met de energie die is opgeslagen in de batterij van je Renault 5 kan je je huishoudelijke apparaten van stroom voorzien. Volgende maand start Renault met een teasercampagne waarbij enkele details van de Renault 5 E-Tech electric worden getoond. 

Renault 5 uiterlijk

Neem voorrang op de Renault 5 en rij als een van de eerste

Neem voorrang en bestel de Renault 5 als een van de allereersten. Koop nu de R5 R Pass voor €150 en ontvang alle voordelen. 

Met de R5 R Pass krijgen houders van deze pas voorrang op het bestellen van de Renault 5, met een batterij van 52 kWh. De productie van de Renault 5 krijgt prioriteit in de fabriek in Frankrijk en met de pas behoor je tot een van de eerste die de revolutionaire auto in ontvangst neemt. 

Maar dat is niet alles, met de R5 R Pass ontvang je als eerste extra informatie en ontvang je uitnodigingen voor events., zo kan jij de Renault 5 in het echt bekijken voor alle anderen. Ook ontvang je voordat je jouw R5 voor je deur parkeert een schaalmodel van de Renault 5 E-Tech 100% electric (schaal 1:43)

van elke R5 R PASS-bestelling ter waarde van € 150 doneert Renault € 50 aan het Give Me 5-programma. Door dit sociale project krijgen jongeren makkelijker toegang tot sport.

Benieuwd naar de R5 R Pass?
Lees en bestel de pas bij Renault  nu.

Nieuwe Renault 5 E-Tech Electric prototype

leuk, brutaal en technisch hoogstaand, de binnenkort nieuwe, iconische stadsauto stuurt je toekomst in. Met als doel: elektrische auto's over heel Europa te verspreiden. De R5 was vroeger een populaire en onmisbare auto met een moderne twist: stil, technisch hoogstaand, milieuvriendelijk en brutaal. Dat is de prototype ook voor de nieuwe generatie! 

Renault 5 uiterlijk

Design van de Renault 5 prototype

De styling en afmetingen van de Renault 5 zijn verbeterd met een modern design. Ook het gestroomlijnde dak. de robuustere wielbogen  en de hoekigere carrosserie zijn geoptimaliseerd. Kortom: je ziet al het plezier van de R5 terug. Ook de glimlach aan de voorkant is er nog steeds!

De luchtinlaat van de motorkap is omgevormd tot een oplaadklep, discrete LED-lampjes verfraaien het logo en verzorgen de verlichting, de achterlichten zijn geïnspireerd op de luchtvaart. Het stoffen vouwdak benadrukt de vastberadenheid om innovatieve materialen te gebruiken.

Benieuwd naar de toekomstige Renault 5 E-Tech Electric?
Blijf op de hoogte

Nieuwe Renault 5 voorproefje van de toekomst van Renault

De toekomstplannen van Renault zijn bekend, schone energie, service en technologie zijn de focuspunten. De eerste modellen van deze toekomst zijn de Renault Megane E-Tech electric en de Renault Austral E-Tech full hybrid. Ook de Renault 5 concept laat zien waar Renault voor staat. Deze elektrische Renault 5 combineert het verleden met de toekomst en heeft een iconische, slimme auto gecreëerd. 

Luca de Meo, CEO van Groupe Renault: “De nieuwe elektrische Renault 5 Prototype belichaamt de Nouvelle Vague: enerzijds is de R5 sterk verbonden met de geschiedenis van Renault, maar tegelijkertijd vertegenwoordigt het de toekomst van het merk en zal het elektrische auto’s populair maken”.

Van conceptcar naar realiteit, de R5 wordt uitgebracht als Renault 5 E-Tech electric in 2024. blijf op de hoogte van deze iconische R5 en meld je aan. 

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!