Tel. binnenland: 088-3035303 Tel. buitenland: +31 20-65 35 100

Renault Routeservice

Bij aankoop van een nieuwe Renault heb je in binnen- en buitenland* recht op Renault Route Service, of wel 'mobiliteitsgarantie'. Kom je onderweg met je Renault stil te staan als gevolg van pech, dan hoef je alleen maar Renault Route Service te bellen (0800-0303). Bij Renault Route Service word je altijd geholpen en is er dekking voor iedere bestuurder. 

Renault Route Service gedurende de garantieperiode: 

In het garantieboekje lees je meer over de mogelijkheden, uitzonderingen en voorwaarden van Renault Route Service. 

Renault Route Service buiten de garantieperiode:
Gratis Renault Route Service** biedt:

 Renault Route Service+ al vanaf slechts € 44,95 per jaar!

Wil je meer zekerheid in binnen- en buitenland? Sluit dan Renault Route Service+ af, een mobiliteitsservice die vergelijkbaar is met bekende onafhankelijke aanbieders voor Renault’s buiten de garantieperiode.***

Je bent hierbij gedekt voor onder andere:

Meer zekerheid?

VRAAG RENAULT ROUTE SERVICE+ AAN

Voor hulp in het buitenland dient de auto voorzien te zijn van een geldige Renault-garantieovereenkomst. Je hebt recht op de gratis Renault Route Service als je lid bent van My Renault Je kunt een RENAULT Route Service+ polis afsluiten in de webshop van Renault Financial Services. Ook kun je een Renault Route Service+ afsluiten bij een officieel door RENAULT NEDERLAND erkend lid van het RENAULT netwerk indien gecombineerd met een onderhoudsbeurt, APK, reparatie of een Winter- of Zomercheck of bij aanschaf van een Renault. Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!