ALPINE A110S ENSTONE EDITION  

Een eerbetoon aan Enstone. Gelimiteerde Serie gecreëerd in Engeland, gebouwd in Frankrijk. 

De A110 S Enstone Edition viert de samenwerking van onze twee fabrieken. Dit is voor autosportliefhebbers een unieke kans om eigenaar te worden van een auto die gebouwd is met de precisie en expertise van het BWT Alpine F1® Team.


ADEMBENEMENDE KLEUREN

Er is keuze uit Gris Tonnerre Mat (Thunder Grey) of Argent Mercure Mat (Mercury Silver) om onze sportauto met Britse elegantie te verfraaien. Het contrasterende matzwarte dak heeft optioneel een Union Jack-design voor een echte Engelse Enstone-feel. Noir Brilliant GT Race-wielen met zilveren remklauwen zijn gecombineerd met een opvallende optionele aero-kit. Bovendien zijn er vlaggen van koolstofvezel op de buitenkant te vinden. Dit verleent deze sportauto een uiterst sportieve look en benadrukt de ware spirit van autosport.


VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 

F1®-EXPERTISE

Aan de binnenkant onderscheidt onze Enstone Edition zich duidelijk van andere sportwagens. De koolstofvezel bekleding wordt vervaardigd op dezelfde Enstone-productielijn als onze koolstof Formula One®- onderdelen. Hierdoor ontstaat een treffende link tussen de A110 S en onze Alpine F1®-auto's voor een dagelijkse herinnering aan onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Prachtig gestikt microvezelmateriaal vormt de perfecte aanvulling op de koolstofvezel bekleding.


Er zullen slechts 300 exemplaren van deze Limited Edition van de band rollen, onderverdeeld in twee elegante kleurenschema's. Een genummer badge is het trotse bewijs van de exclusiviteit van elke auto. Elke eigenaar ontvangt bovendien van onze Enstone-fabriek een echtheidscertificaat, ondertekend door het BWT Alpine F1® Team.


contact aanvraag


MERCURY SILVER

THUNDER GREYKOOLSTOFVEZEL MIDDENCONSOLE

De bestuurders van de A110 S Enstone Edition zullen de herkomst van hun auto nooit vergeten dankzij het  in Enstone ontwikkelde koolstofvezel middenconsole. Deze wordt voorzien van de Alpine F1 Team-signatuur.


KOOLSTOFVEZEL DASHBOARD 

De Alpine-fans die het geluk hebben om een van de 300 Enstone Editions voorbij te zien komen, vangen een glimp op van de F1-technologie op het bovenste gedeelte van het dashboard, voorzien van het iconische A-embleem. 


EXPERTISE KOOLSTOFVEZEL

In Enstone is meer dan 30 jaar Fomule 1 geschiedenis aanwezig en is het momenteel de thuisbasis van onze Alpine F1-raceauto's. Met de Alpine A110 S Enstone Edition heb je dus een een echt Limited Edition Alpine.

De Britse elegantie voor sportieve escapades

De sportieve elegantie van de A110 S Enstone Edition wordt verder onderstreept door de matzwarte 18-inch GT Race-wielen en zilverkleurige Brembo-remklauwen. De omhullende Sabelt Racing®-sportstoelen zijn voorzien van exclusief Enstone Edition-borduurwerk en onderstrepen het sportieve DNA van deze gelimiteerde serie. 


Een uniek design, onderscheidend en elegant 

De Enstone Edition-stiksels op de Sabelt Racing®-stoelen vormen een stijlvolle aanvulling op de zwarte exterieurelementen, waarmee de details van onze Alpine A110 S nóg beter uitkomen. Er zullen slechts 300 auto's geproduceerd worden. Een genummerde badge toont het unieke karakter van elk exemplaar. 


VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 *consumentenadviesprijs