A110

Proefrit

De Alpine A110 zelf ervaren?

Kom langs en ervaar de Alpine zelf! Maak een afspraak door te klikken op PROEFRIT PLANNEN en ervaar de nieuwste innovatie van Alpine binnenkort in levende lijve!

KOM PROEFRIJDEN
A110

  A110

  De A110 is het lichtste Alpine model en geïnspireerd op de Monte Carlo-winnende A110 uit de jaren 70. Volledig afgestemd op rijgemak over bergweggetjes en racecircuits, biedt dit model het gewenste comfort voor optimale dagelijkse rijbeleving. De A110 uitgerust met lichtgewicht Sabelt kuipstoelen en een mat koolstofvezel interieur.

  A110 GT

  Met dezelfde power en chassis instellingen als de a110, blijft de GT trouw aan de absolute Alpine- normen waardoor hij over geweldige beweeglijkheid en extreme behendigheid beschikt. De zesvoudig verstelbare leren stoelen, leverbaar in bruin of zwart, de 18-inch diamantvormige velgen en hoogglans koolstofvezel interieur benadrukken het sportieve karakter van de auto.

  A110 S

  Door zijn enorme vermogen en een gerichte afstelling van de ophanging biedt de A110S een intense rijervaring. Het chassis is afgesteld voor ultieme handelingssnelheid en stuurprecisie, terwijl de motor geoptimaliseerd is voor het leveren van veel vermogen. Het doelgerichte karakter van de auto wordt weerspiegelt door de unieke stylingelementen, zoals de zwarte velgen, oranje remklauwen en Dinamica bekleding.

  A110 Première édition

  Beschikbaar in gelimiteerde oplage van 1.955 modellen. Het aantal modellen is een knipoog naar het het jaar, waarin Alpine oorspronkelijk werd geïntroduceerd. Met gewichtsbesparende maatregelen zoals Sabelt-sportstoelen en gesmede wielen uit één stuk, is de Première Édition uitgerust met een actievere sportuitlaat om een opwindende rijervaring te garanderen. Première Édition staat voor de herlancering van het merk Alpine. Een lancering zo succesvol, dat alle Première Éditions al zijn gereserveerd.

  A110 LÉGENDE GT

  Voor de liefhebber van sportwagens en uitzonderlijk vakmanschap. De Legende GT beschikt over op maat gemaakte lichtgouden designelementen en een op maat gemaakt interieur, bekleed met warm amber leder. A110 Légende GT is een voorbeeld van Franse verfijning.

  A110 COLOR EDITION

  Een gedurfde interpretatie van de meest intense sportwagen de populaire Alpine Color, bekend uit de jaren '60 en '70. Beschikbaar in de levendige kleurstelling Jaune Tournesol én afgewerkt met sportieve zwarte elementen. Deze versie van de Alpine A110 is alleen in 2020 te bestellen.