Zaterdag 28 en zondag 29 augustus vindt de 21e editie plaats van Concours d’Elegance bij Paleis Soestdijk in Soest. 


Op dit grootste auto evenement van Nederland schitteren oldtimers uit klassieker collecties uit binnen- en buitenland, opgesteld voor het prachtige Paleis Soestdijk. Een gerenommeerde internationale jury zal de auto’s beoordelen.

Wat kunt u dit jaar verwachten?


1. Tour d’Elegance

In de tuinen van Paleis Soestdijk vindt de Tour d’Elegance plaats. Dit is een ware belevingstoer, waarin actieve presentaties zorgen voor een ware experience. Niet alleen van Paleis Soestdijk en het landgoed, maar ook van mode, kunst, boeken en natuurlijk auto’s. De picknickweide zorgt voor een welkome onderbreking. Een picknickmand meenemen is niet nodig; de aanwezige foodtrucks voorzien in stijl in iedere behoefte. Bovendien kunt u gebruik maken van de hospitality op ons Alpine Paviljoen.

2. Royal Fair

Mooie producten die passen in de wereld van petrolheads. Uiteenlopend van horloges tot antiek en van kunst tot koffers. Ook mode speelt een belangrijke rol op de Royal Fair.

3. Pedal Car race

Wie droomt er nou niet van de nieuwe Max Verstappen te worden? De eerste stappen in die richting kunnen worden gezet tijdens het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk! Voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn er oldtimer trapauto’s beschikbaar.


4. F1 Chassis

Op de stand van Alpine is dit jaar een Alpine F1 chassis te zien! De Formule 1 auto is prachtig om te zien en uw komst biedt een unieke kans om deze live te bewonderen.

5. Alpine A110 Legende GT

De Alpine A110 Légende GT 2021 is te bewonderen in beide kleurcombinaties voor het in- en exterieur.
• Moderniteit en technisch raffinement: de nieuwe matte carrosseriekleur Mercury Silver in combinatie met de zwart lederen Sabelt Comfort®-kuipstoelen met grijs stikwerk geven de A110 Légende GT 2021 een uitgesproken sportieve uitstraling die uitnodigt om de weg op te gaan.
• Elegantie en verfijning: de carrosseriekleur Abyss Blue in combinatie met de exclusieve Amber Brown lederen Sabelt Comfort®-stoelen creëren een onmiskenbare GT-sfeer.


Wilt u ook graag naar Concours d'Elegance? Koop dan hier uw entreekaarten.


KOOP ENTREEKAARTEN


Wij zien u graag 28 of 29 augustus en wensen u een fijne zomer toe.