Alpine presenteert A110 in kleuren van Miami

 

• Ter gelegenheid van de eerste Formule 1 Grand Prix van Miami presenteert Alpine een exclusief South Beach Colorway-pack voor de Alpine A110, in de kleuren Bleu Azur en Rose BruyŔre.
• Pack is speciaal voor deze gelegenheid ontwikkeld, exclusief leverbaar voor de A110 en omvat in- en exterieurelementen.
• Ook andere Heritage-kleuren en personalisatiemogelijkheden leverbaar via het Alpine Atelier-programma

• Leverbaar vanaf zomer 2022, nu te reserveren in de Alpine-app 

Voor het eerst zet de Alpine A110 voet aan wal in Florida, ter gelegenheid van de eerste F1 Grand Prix van Miami. Een primeur voor de Formule 1, maar ook voor Alpine. Ter ere van deze bijzondere gelegenheid en locatie is de A110 voorzien van een uniek kleurenpack en personalisatiemogelijkheden van Alpine Atelier.

De Alpine A110 South Beach Colorway is ge´nspireerd op de neonlichten van Ocean Drive, de art-decogebouwen van Miami, de kleurrijke zonsondergangen en de levendige muziekscene van de stad. Er zijn twee varianten: blauw en roze. De witte 18-inch Serac-wielen sluiten perfect aan op het unieke thema van dit exclusieve pakket, dat wordt doorgetrokken tot in het interieur. De South Beach-vloermatten zijn voorzien van bijpassende kleuren. Blauwe en roze vlaggen komen terug op verschillende plekken van het in- en exterieur van de A110. Lichtgrijze stiksels vormen de finishing touch van de met leder beklede stoelen en middenconsole.


De vele personalisatiemogelijkheden van Atelier Alpine
Ondanks de opvallende pop-art-uitstraling past de South Beach Colorway perfect bij de identiteit van Alpine. Blue Azur en Rose BruyŔre zijn immers twee historische kleuren voor het merk. Ze maken deze speciale retro-uitvoering tot een hedendaags icoon, die met iedere bocht weer opnieuw rijplezier biedt. De twee kleuren zijn afkomstig uit het aanbod van Atelier Alpine, het personalisatieprogramma van het merk. Met twintig kleuren, ge´nspireerd op het rijke verleden van Alpine, biedt het Atelier Alpine verschillende extra personalisatiemogelijkheden. Van verschillende afwerkingen voor de wielen tot een uitgebreide catalogus met kleuren voor de remklauwen: iedere A110 is nu net zo uniek te maken als zijn eigenaar.


Het South Beach-kleurpakket is exclusief leverbaar voor de A110 en is vanaf de zomer van 2022 te vinden in het Alpine-aanbod. Reserveren is vanaf 3 mei mogelijk via de Alpine-app, waarna de orderboeken deze zomer zullen openen. Neem contact met ons op voor meer informatie of reserveringen.


CONTACT