Ervaar de A110 17-19 december in Tiel

Ervaar Alpine bij Modehuis Blijdesteijn op 17, 18 of 19 December

In het weekend van 17 tot en met 19 December kunt u een proefrit maken in een Alpine A110 op een andere locatie van Alpine Centre Soestdijk. Onze Alpine A110's zijn dat weekend binnen en buiten te bewonderen in Tiel en er is vanzelfsprekend een mogelijkheid om proef te rijden.  


Samen met Modehuis Blijdesteijn organiseren wij een evenement waarbij u de kans krijgt om de Alpine A110 te ervaren in Tiel en omgeving. Wij hebben een mooie route uitgezet die u kunt rijden zodat u de Alpine A110 op alle wegoppervlakken en toegestane snelheden kunt ervaren. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf een route bedenken die u die dag wil maken. Reserveer nu uw proefrit in de Alpine A110 op één van deze dagen of kom langs bij modehuis Blijdesteijn  en maak kennis met de Alpine A110.  

PLAN PROEFRIT

Wij reserveren de Alpine A110 een uur voor u op één van deze dagen. Ervaar op die manier zelf wat deze lichtgewicht sportauto kan. Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris met wat lekkers vertellen onze Alpine Advisors voor of na de proefrit alles over de Alpine A110 . 


Neem na of voor het proefrijden ook de tijd om de topmerken van Modehuis Blijdesteijn te bekijken. Blijdesteijn Mode levert al sinds 1833 kwalitatieve kleding voor dames en heren. Bent u op zoek naar een casual, zakelijke of juist feestelijke outfit? Welke stijl u ook zoekt, bij Blijdesteijn in Tiel kiest u uit een zeer ruime selectie van maar liefst 220 kledingmerken van modecentra uit de hele wereld.


Kom langs op 17, 18 of 19 December of meld u aan voor een proefrit zodat u zeker bent dat u kunt gaan rijden. U kunt ons op deze drie dagen vinden in Modehuis Blijdesteijn, Voorstadpromenade 24 in Tiel.


PLAN PROEFRIT MODEHUIS BLIJDESTEIJN