Introductie Alpine A110 Légende GT

Zaterdag 29 augustus: Introductie Alpine A110 Légende GT


Alpine zet belangrijke stappen om de de lange termijndoelen en internationale groei te realiseren door de verdere uitbreiding van het huidige productaanbod. Met de nieuwe A110 Légende GT lanceert Alpine de meest elegante Alpine A110 tot nu toe.De nieuwe Alpine A110 Légende GT wordt gebouwd in een gelimiteerde, wereldwijde oplage van 400 exemplaren. Deze versie is gebaseerd op de A110 Légende en bezit unieke details voor het in- en exterieur die de elegante persoonlijkheid van de A110 Légende extra versterken.

De A110 Légende GT tilt het elegante karakter van de A110 naar een nieuw niveau. Dit is dé Alpine A110 voor liefhebbers die waarde hechten aan tijdloos design.


Nieuwsgierig geworden? Uiteraard bieden wij u graag de mogelijkheid de A110 Legende GT live te bekijken bij Alpine Centre Soestdijk. 
 


Wij nodigen u van harte uit op zaterdag 29 augustus om kennis te maken met de Alpine A110 Légende GT. Vanwege Covid en richtlijnen die wij hanteren verzoeken wij u een tijdsblok te kiezen waarop wij u mogen ontvangen. Aanmelden kan voor 21 augustus middels onderstaande knop.


INSCHRIJVEN>


Wij wensen iedereen die nog op vakantie gaat of is een mooie vakantie toe!

 

Met vriendelijke groet,

ALPINE CENTRE SOESTDIJK

Eva de Gelder

Alpine Advisor


P.S. Mocht u een persoonlijke uitleg willen hebben op een andere dag dan de 29e van de A110 Légende GT dan kan dat natuurlijk altijd. Plan hier uw privé afspraak in.