Sponsoring

Sponsoring/  Ondersteuning goede doelen  

De Stam Groep sponsort diverse clubs / verenigingen en ondersteunt diverse goede doelen. Omdat het budget niet onbeperkt is hebben wij een aantal punten bepaald op basis waarvan wij een eventuele nieuwe sponsoring / ondersteuning aangaan met een club / vereniging / goed doel. 

De club/ vereniging/ goede doel:   
1. Is gevestigd in een plaats waar de Stam vestigingen / onderdeel is van het verzorgingsgebied.  
2. Daarnaast is een voorwaarde dat we clubs / verenigingen / goede doelen ondersteunen waar een medewerker van de Stam Groep actieve betrokkenheid heeft. Alleen op deze manier kunnen we de sponsoring/ ondersteuning voor beide partijen een echte betekenis geven. 
3. Focus van ons beleid is sponsoring / ondersteuning van jeugd omdat we het belangrijk vinden dat kinderen hun vrije tijd bij clubs of verenigingen kunnen doorbrengen. In deze tijd zijn er veel gezinnen die zich een lidmaatschap voor hun kinderen van een club of vereniging niet kunnen veroorloven. Wij hopen op deze manier ons steentje hieraan bij te dragen.
4. We zoeken bij voorkeur een combinatie van mobiliteit en exposure van onze naam / producten zodat zichtbaar is en wordt welke producten / diensten wij verkopen. 
5. Daarnaast kijken we naar gebieden binnen ons verzorgingsgebied waar onze naamsbekendheid verbetering nodig heeft

Bij het aangaan van een sponsorschap kiezen wij voor een lange termijn relatie met een club / vereniging / goed doel zodat er een echte samenwerking kan ontstaan. Voldoet je club / vereniging/ goede doel aan bovenstaande? Stuur je aanvraag naar contactrenault@stam.nl.

Sponsorschappen: 

Stam sponsort het Ronald McDonald huis Utrecht door het ter beschikking stellen van een Renault Captur. Helpt u ze ook? Klik voor meer informatie op onderstaand logo.

  

Stam is daarnaast sponsor van de volgende clubs / verenigingen 


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!