✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Stam streeft naar
100% tevredenheid

Stam Renault Klant Reacties

Stam streeft naar 100% tevredenheid! Ook een reactie kwijt over Stam Renault Dealers? Druk op één van de onderstaande knoppen. 

REACTIE SALES REACTIE AFTERSALES

 

Bekijk onderstaand recente Stam Renault Klantreacties:

Hier vind je reacties op onderstaande vraag die wij aan onze klanten stellen:
“Zijn er ervaringen bij Stam waardoor je positief verrast werd of nog liever iets dat de verwachting overtrof?”
De sterren geven de mate van tevredenheid weer.

"fijn contact met verkoper. persoonlijke aandacht."

 

"Zeer vriendelijke verkoper"

 

"Geweldig hoe de auto afgeleverd werd"

 

"Bij aankoop goed contact. Met de aflevering was het niet prettig en vervelende discussie over ontbrekende automatten set"

 

"Keurig schoongemaakte wagen, deurschade is netjes opgelost, fles champagne bij de overdracht. Prettige gesprek."

 

"Persoonlijk praatje was fijn.. Oprechte interesse dus erg klantvriendelijk"

 

"Goede afleverbeurt, meer gedaan dan was afgesproken."

 

"Geweldige topverkoper die Rainier van Milligen. Hulde!"

 

"dit is mijn tweede auto bij stam amersfoort, ik heb best wat problemen gehad met mijn eerste auto, maar die zijn altijd met 100% tevredenheid opgelost"

 

"we werden goed geholpen en te woord gestaan. Uitleg van de auto was goed en zorgvuldig. Vriendelijk en rustige benadering. Met kennis van zaken en dat is prettig."

 

"De eerste oriëntatie was per email. Daar kreeg ik duidelijke informatie. Bij het bezoek aan de garage ben ik heel vriendelijk en deskundig ontvangen Door Marco. De auto stond al klaar veer een proefrit. Duidelijke informatie, zonder ook maar een moment opdringerig te zijn. Ook de afhandeling van de aankoop en de aflevering verliepen geheel naar wens. Complimenten voor Marco van Vugt."

 

"mijn verwachtingen waren vrij hoog,maar ze zijn overtroffen."

 

"Ik vond de verkoper (Bart) erg aangenaam in de omgang en communicatie."

 

"ja, de goede verkoper"

 

"Toen ik de auto kwam halen, werd even de tijd genomen bij het in ontvangst nemen van de auto. Hij stond ook mooi geëtaleerd met een fles champagne erbij. Het is mijn eerste auto, dus dan is het een leuke ervaring als hij zo mooi en netjes klaar staat met een attentie. Ook was degene die ons help blij voor mij en raffelde hij het niet af."

 

"De klant vriendelijkheid en de service"

 

"Hele vriendelijke manager die me niets opdrong bij de koop van mijn eerste auto. Het ging heel gemakkelijk. Auto werd als nieuw opgeleverd en met volle tank! Al met al alleen maar fijne ervaring"

 

"Het snelle belletje terug om toch tot de deal te komen"

 

"We zijn uitsteken gehlpon"

 

"- goede verwerking van punten bij eerdere minder goede ervaring bij andere garage (niet Stam) - goede service - goede leenauto - goede garantie (hopen we)"

 

"Fijn dat er echt de tijd werd genomen, zowel bij de orrientatie en aankoop als tijdens de aflevering. En beide keren was de afspraak ook goed voorbereid en werden we stipt op tijd geholpen."

 

"al jaren dezelfde klantvriendelijkheid, top!"

 

"Na twee dagen stond ik met een lege oude accu. Stam Bussum heeft de kosten zonder pardon vergoed. Klasse!"

 

"Ik werd speciaal gebeld, dat de auto van de poetser was teruggebracht naar de vestiging. Had de auto nl.alleen van een afbeelding gezien en nog niet in het echt. Ik kon dus alvast even deze auto in echt echt bekijken. Attent telefoontje vond ik 👍"

 

"Vriendelijk personeel"

 

"De wijze waarop de auto is overgedragen, alsof we een geheel nieuwe auto kwamen halen. Dit was een leuke beleving!"

 

"Hoe de auto onder een doek stond en het bordje welkom familie Schippers."

 

"Het boordje welkom familie Schippers en de auto onder he afdekzijl was ook een leuk idee."

 

"De gekochte auto vind ik voor leeftijd, kilometrage en staat zeer goed geprijsd."

 

"Het bord met welkom vonden wij heel leuk."

 

"Het bord met welkom vonden wij heel leuk."

 

"Het bord met welkom vonden wij heel leuk."

 

"Ik vond het heel erg fijn dat er nog een APK-keuring is gedaan voordat ik de auto op kwam halen."

 

"Ja de voortvarende inzet van een stagiair."

 

"Het aankoop proces is soepel en snel verlopen! En persoonlijk! Martine belde mij op de dag van aflevering nog op om mij veilige kilometers te wensen, super attent!"

 

"De tijd die werd genomen voor uitleg van de systemen"

 

"Heel klantvriendelijk"

 

"nee alleen negatieve ervaringen"

 

"Afspraken werden keurig op tijd nagekomen in een vriendelijke sfeer"

 

"Aflevering was goed en prettig"

 

"De duidelijke maar ook transparante manier waarop de offerte is uitgebracht, verder ook het gehele aankoop proces. Bij de aflevering een duidelijke uitleg over de auto, elke vraag werd goed beantwoord en als er nog vragen waren na de aflevering staan ze klaar om je daarbij te helpen. We zijn erg blij met de auto en de ontvangen service."

 

"Niet echt, heb al vaker een auto gekocht bij stam"

 

"Een auto gekocht Captur 150 pk met automaat, één jaar oud met twee jaar garantie. Toen ik thuis was constateerden wij dat het linkervoorwiel, aluminiumvelg beschadigd was. Ik heb dat niet bij de koop gezien en de verkoper ook niet volgens zijn zeggen. Ben terug geweest, de verkoper heeft het gezien en zal weer contact opnemen"

 

"Positief verrast door onthulling van de auto! Goede uitleg over de auto!Ik ben zeer tevreden!"

 

"Jeroen heeft ons super geholpen met de keuze maken."

 

"Verkoper Tim heeft alles perfect opgepakt en afgehandeld voor ons, top!"

 

"Geen eindeloos gedoe over de prijs, maar snel tot een beslissing komen vind ik persoonlijk erg prettig"

 

"Leuk aflevermoment met fles cava en bordje naast auto"

 

"Het welkomstbord met felicitaties vind ik superleuk"

 

"geheel volgens verwachting en dit geheel volgens een eerdere ervaring cq aankoop bij Stam Amersfoort en de begeleiding van Pascal"

 

"Alle contacten en afspraken liepen oke."

 

"Verkoop en aflevering ging ontspannen, er was alle tijd voor overleg en een praatje. De champagne bij aflevering was een leuk extraatje!"

 

""Verkoper" vriendelijk, meedenkend, en echt service gericht."

 

"Geholpen door de heer Marco van Vught. Als alle verkopers zo zouden zijn......... dan zou de wereld er anders uitzien. Wij zijn dus dik tevreden!"

 

"Zeer vriendelijk bij het maken van de proefrit, er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en er werd met ons meegedacht om aan al onze wensen te kunnen voldoen."

 

"deskundig snel vriendelijk"

 

"Erik was een leuke en prettige onderhandelingspartner die op efficiente, zakelijke en zeer correcte wijze ons heeft helpen besluiten deze aankoop te doen."

 

"Het was voor mij de eerste keer dat ik een auto bij de dealer kocht. Was aangenaam verrast om mijn naam te zien staan en een fles wijn te ontvangen."

 

"De vriendelijke en ongedwongen benadering. Het voelde gewoon gezellig."

 

"Snelle en zorgvuldige service. Vertrouwen uitstralend"

 

"Alles was positief , leuk zaken gedaan"

 

"Meer t tegendeel. Geen moment door de mails het gevoel had dat Stam mij als kopende partij belangrijk vond. De mails werden automatisch gegenereerd met als gevolg storend gedoe. Ook terugkoppeling naar collega verliep niet goed."

 

"De verkoper (Marco) dacht helemaal mee hoe ik optimaal geholpen kon worden. Alle vragen en verzoeken werden genoteerd. Alles wat ik wenste werd uitgevoerd. De auto zag er tip top uit! Er werd helemaal meegedacht met de klant. Deze fantastische service heb ik nog niet eerder meegemaakt."

 

"Al jaren veel vertrouwen in garage Stam, reden waarom ik deze auto bij hen heb gekocht."

 

"De verkoper nam voldoende tijd om alles aan de auto uit te leggen"

 

"Dacia Sandero Stepway is nieuw op 20-02-2020 afgeleverd. In het verkoopgesprek heb ik expleciet gevraagd aan verkoper Collin, in aanwezigheid van mijn echtgenote, hoe te handelen bij het europa updaten van de GPS. Dit moest ik voor eigen rekening doen. Er is daarbij niet gezegd dat er een gratis GPS update binnen 3 maanden na aflevering kan worden uitgevoerd. Na meer stilstand dan rijden tijdens de Corona lockdown Periode merk ik nu tijdens het rijden dat er een verouderd GPS programma aanwezig is. Telefonisch contact met de verkoper Collin gaf een teleurstellende reactie. "Te laat en zelf updaten voor eigen rekening" was zijn antwoord. Collin kon zich het verkoopgesprek niet meer herinneren. Mijn klantvriendelijke vraag is: "Is Stam bereid om klantgericht te handelen om de update kosten in dit geval op te lossen??" Ik laat mij graag positief verrassen."

 

"De verkoper was geen “wat een lieve kinderen” type maar gewoon een oprecht geïnteresseerde verkoper die ze tijd neemt voor iedereen."

 

"Vanaf eerste contact met Tim was het duidelijk, een verkoper die er maar weinig zijn. Meedenkend, duidelijk, eerlijk. Deal was snel gesloten, aflevering was prima. Niet de eerste Renault die we kopen, maar wel eerste bij Stam, dankzij Tim zullen we zeker ook bij onze volgende auto denken aan Stam."

 

"alles zoals verwacht en het hoort bij Stam"

 

"Er werd door de adviseurs voldoende tijd genomen om je goed te informeren. Prettige zaak in Bussum!"

 

"De algehele gang van zaken overtrof mijn stoutste verwachting! Ik ben heel blij! Hartelijk dank voor de fijne afhandeling."

 

"Nee. De service gekregen die ik altijd krijg. Colin heeft de verkoop top gedaan en Olaf heeft de auto top afgeleverd."

 

"Onthulling en cadeautje, zelfs voor occasion"

 

"I was surprised that they went above and beyond to make the purchase possible and when we went to acquire our new car even in this strange time of Covid-19 they made it a celebration. We are truly grateful!"

 

"Bereikbaarheid en deskundigheid"

 

"Na enkele ellendige ervaringen te hebben gehad bij wat kleinere bedrijven bij ons in de randstad ben ik tot verbazing super goed geholpen door Timo, mijn ouders en ik vonden het een hele leuke ervaring die hij voor ons geregeld had."

 

"Elke medewerker die langs liep zei goedenmiddag, een aantal met de vraag of we al geholpen werden. Peter Smit was onze verkoper, helder, duidelijk, vriendelijk en duidelijk."

 

"Zeer vriendelijk verkooppersoneel"

 

"Voordat we naar Bussum reden zijn we in Almere wezen kijken en daar werd er totaal niet met ons mee gedacht. We kwamen vervolgens einde van de middag in Bussum en vonden het zeer prettig dat hier uitgebreid de tijd voor ons werd gemaakt en er werd mee gedacht op alle manieren en over de keuzes die er gemaakt konden worden. Echt heel fijn en een wereld van verschil met Almere!"

 

"Timo was een prettige adviseur, wilde een Clio RS line die was niet beschikbaar voor een proefrit met een automaat dus maar in een Intens gereden. De keuze was gemaakt en op advies van Timo toch even in een RS Line gaan zitten. Dat was een zeer goed advies want de stoelen vond ik niet lekker zitten daarom maar voor een Initiale gekozen."

 

"leuke, betrouwbare en professionele hulp"

 

"Zeer te vrede en goed geholpen door Henri van stam Nieuwegein neemt echt de tijd voor je en legt alles goed uit bedankt"

 

"Verkoop was top geregeld"

 

"De verkoper dacht goed mee met ons"

 

"De begeleiding door verkoopleider Bart Wijdeveld was helemaal prima, vriendelijk en deskundig."

 

"Ver overtroffen, Nick Eijkenboom heeft mij zeer goed geholpen met de auto zelf als wel alle goede zorg/comfort er omheen"

 

"alles ging goed en soepel"

 

"De bijzonder aardige en ontspannen verkoper Bart wijdeveld"

 

"Toen wij besloten voor een bepaalde kleur te gaan is de verkoper gaan kijken of hetzelfde type ook ergens stond met minder kilometers maar wel zelfde leeftijd"

 

"De vriendelijkheid. Interesse in onze kleinzoon Gevoel van thuiskomen."

 

"vriendelijke behandeling"

 

"Nick Eijkenboom heeft ons zeer goed geholpen, te woord gestaan en is beloftes nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over de prettige aankoop en oplevering van onze auto door Nick."

 

"Prima geholpen door Pascal Boehle. Hij heeft me goed geïnformeerd en met veel geduld al mijn vragen beantwoord. Kort na de aflevering belde hij nog of de rit naar huis goed was gegaan. Dat had ik niet verwacht en vond ik heel attent."

 

"Super tevreden, moment van binnenkomst, zelfs vriendelijk begroet door de interieur schoonmaakster! Verkoper Rainier van Milligen was super, een vette dikke 10 !!!"

 

"Zeer vriendelijk en behulpzaam"

 

"Vriendelijk en doortastend contact. Doordat verkoper proactief was is er uiteindelijk een verkoop gesloten."

 

"Aflever Cadeau overtrof onze verwachting"

 

"dat de hond mee naar binnen mocht"

 

"Zeer prettig geholpen door de vriendelijke verkoper Bart, welke zelfs nog persoonlijk belde om uit te leggen dat hij zelf niet aanwezig was als wij de auto zouden ophalen. Bij de aflevring van de auto verrast door een verkoper (excuses, ik ben zijn naam vergeten!)met een attentie en uitleg over de mogelijkheden die deze auto heeft. Helemaal Top!"

 

"De enorm vriendelijke Bart en Timo"