Stam Bussum regelt het

Zien wij je straks in onze showroom?

De huidige modellen van Renault

 Breng een bezoek aan onze garage in Bussum

Heb je geen nieuwe auto nodig, maar is jouw auto toe aan onderhoud? Dan staan onze monteurs in Bussum voor jou klaar in de garage! Bij onderhoud of reparatie kan je snel terecht voor een werkplaatsafspraak. Maar ook voor een snelle wissel naar winterbanden of zomerbanden en APK ben je bij onze garage in Bussum aan het juiste adres. 

Renault Minute

Bij Stam Renault Bussum bieden wij de Renault Minute Service aan. Van maandag tot en met vrijdag kan je zonder afspraak bij ons terecht. Renault Minute garandeert het normale onderhoud volgens de voorschriften van Renault. Er wordt gebruik gemaakt van all-in prijzen, gratis offertes en originele Renault onderdelen.

 Waar kan je ons vinden?

Bussum is centraal gelegen in 't  Gooi en wordt omringd door plaatsen zoals Naarden, Huizen, Laren en Hilversum. Bussum ligt direct aan de A1 en is prima met de auto te bereiken. Kom je via de snelweg, neem dan afrit 7 (Bussum). Je slaat linksaf, de Amersfoortsestraatweg op. Deze gaat vervolgens over in de Huizerweg. Deze rij je af tot aan de eerste rotonde. Bij de rotonde sla je linksaf. Direct aan je rechterhand vind je Stam Renault Bussum, aan het Prinses Beatrixplantsoen nummer 42. Je kunt voor de deur parkeren. Kom je met de trein? Dan kun je het beste uitstappen bij station Bussum-Zuid. Vervolgens pak je bus 107 en stap je uit bij de derde halte (Oosteinde). Vanaf hier loop je in 3 minuten naar onze vestiging.

Stam Renault, dit zijn jouw contactpersonen

Wie zijn de contactpersonen die je kan bereiken voor jouw vragen? Wij zetten ze voor jou op een rijtje

  • Verkoop
  • Frans van AmerongenVerkoopleider

  • Timo DeenVerkoopadviseur

  • Jeroen BroecksVerkoopadviseur Bedrijfswagens MKB

  • Damian KnolleVerkoopadviseur

  • After Sales
  • Jelle JansenServiceadviseur

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!