Wat zijn de voordelen van zakelijk elektrisch rijden

 Stap ik zakelijk over op elektrisch rijden?

De overheid stimuleert de keuze al sinds 2010 met vooral fiscaal interessante maatregelen. Zo mag de zakelijk rijder rekenen met slechts 4% bijtelling en hoef je je geen zorgen te maken over de groeiende milieuzones.

In de Koopwijzer Elektrische Auto hebben wij alle ontwikkelingen, mogelijkheden en onmogelijkheden op een rij gezet. Bij Stam zijn wij enthousiast over elektrisch rijden en willen dat graag overdragen!

 Subsidieregelingen:

Maak zoveel mogelijk gebruik van subsidieregelingen zoals Vamil en MIA.

Die kunnen helpen bij jouw investering.


 Nog meer voordelen om elektrisch te rijden

Beter imago
Elektrisch rijden is een goede manier om te laten zien dat je als bedrijf geeft om het milieu. Zowel naar het bedrijfsleven als naar de consument.

Klaar voor de toekomst
In 2030 moet de CO2-uitstoot in Nederland gedaald zijn met 50% en in 2050 met 95%. Met een elektrische auto zit je voor de toekomst dus wel goed met je bedrijf.

Geen last van milieuzones
Vanaf 2017 zijn er strengere regels gekomen over dieselauto's in en rondom grote steden. In de grote steden zijn al milieuzones waar je rekening mee moet houden. Met een elektrische auto hoef je je hier geen zorgen om te maken.

Bekijk onze Elektrische bedrijfswagens.

*Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!