✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

 Bij Stam Renault

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Als je de auto voor onderhoud of reparatie brengt wil je in de meeste gevallen die dag nog net zo mobiel zijn als normaal. Met deze reden hebben wij een uitgebreid assortiment vervangend vervoer klaar staan. Tegen onze speciale vervangend vervoer tarieven staat er indien gewenst een auto voor klaar. Tevens hebben wij op alle vestigingen een gratis leenfiets  of gratis Renault Twizy die wij aanbieden tijdens onderhoud of kan je gebruik maken van de gratis wegbreng en ophaal service. Mocht  je gebruik willen maken van vervangend vervoer in de vorm van een auto dan wel fiets of de wegbreng en haal service, dan raden aan deze vooraf bij ons te reserveren.

Bij Stam kan je  kiezen uit de volgende services: 

WERKPLAATS AFSPRAAK

LEENFIETS RESERVEREN


Gratis wegbreng- en ophaalservice

De Stam Taxi of wegbreng en ophaal service bieden wij aan klanten die hun auto aanbieden voor Renault onderhoud werkzaamheden die langer duren dan een uur. Als je gebruikt maakt van deze service verwachten wij je op onderstaand tijdstip bij de vestiging en brengen wij je weg. Bij onze wegbreng en ophaalservice brengen wij de klanten op één gezamenlijk tijdstip naar het door hun aangegeven adres.


Renault vervangend vervoer tarieven


Gratis Renault Twizy

Als je Renault bij Stam voor een Renault onderhoudsbeurt is, biedt Stam gratis het gebruik van een Renault Twizy (45 km/u of 80 km/u) voor die dag aan. Je kunt hierdoor genieten van een unieke elektrisch rijden ervaring. De gelegenheid om de Renault innovatie Renault Z.E. / elektrisch rijden te ervaren. Wij weten zeker dat je verrast zal zijn. De batterij opladen? De Twizy is aan te sluiten op elk regulier stopcontact van 230 volt. Binnen 2,5 uur zal de batterij voor 80% weer geladen zijn, na 3,5 uur is hij volledig geladen. De econometer op het dashboard informeert je over hoe ver je nog kunt rijden voordat de batterij moet bijladen. De Twizy heeft een actieradius van ongeveer 50 kilometer.

Twizy reserveren
We reserveren de Renault Twizy op basis van beschikbaarheid en deze is alleen gratis bij Renault onderhoud (langer dan een uur). Mocht de Twizy reeds voor iemand gereserveerd zijn op die dag dan stellen wij een alternatieve datum voor of kan je kiezen voor één van de andere mogelijkheden die Stam aanbiedt bij onderhoud. Maak hier onder online een afspraak en reserveer een Renault Twizy bij Renault onderhoud.

WERKPLAATSAFSPRAAK.

Hoe kunnen wij helpen?

Renault vervangend vervoer