Maak kennis met Renault E-TECH Hybrid, de hybride modellen van Renault

Waarom Renault E-TECH?

E-TECH is een nieuw antwoord op jouw behoeften. Ontdek de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. En dat terwijl je bespaart op brandstofkosten én je carbon footprint flink kleiner maakt!

Renault

Aangepast aan iedereen

Als je kiest voor een Renault E-TECH model, dan kies je voor een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan jouw gebruik. Of je nu een kilometervreter bent, een stadsrijder of helemaal niet in een hokje past: je geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, zónder dat je hoeft te veranderen. Het E-TECH aanbod bestaat uit twee soorten motoren:

  • E-TECH hybride op een nieuwe  CLIO, CAPTUR, ARKANA, AUSTRAL en ESPACE die zichzelf rijdend oplaadt.
  • E-TECH Plug-in hybride op een nieuwe CAPTUR die je ook kan opladen bij een laadpaal.
Renault

Rijplezier

Onze E-TECH modellen starten altijd in de elektrische modus, met een snelle respons en in absolute stilte. De zuiver elektrische acceleratie in het stadsverkeer is een echte sensatie! Met een druk op het gaspedaal activeer je de gecombineerde krachten van de benzinemotor en de elektromotor, om bijvoorbeeld gemakkelijk in te halen op de snelweg. Het rijplezier, het comfort en de souplesse van deze Renault-modellen zal je gegarandeerd verrassen.

Renault

Hogere efficiëntie

Bij de Renault E-TECH modellen ga je flink besparen op brandstof: het verbruik in de stad daalt, vergeleken met een even krachtige benzinevariant, direct tot wel 40% bij nieuwe CLIO, ARKANA, AUSTRAL en Espace E-TECH en zelfs tot 70% bij nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in E-TECH Plug-in. Elektrisch rijden wordt met E-TECH geoptimaliseerd dankzij het terugwinnen van energie tijdens het vertragen, het snelle opladen van de batterij én het uitstekende energetisch rendement van het E-TECH systeem. En dan is er ook nog de sterk verminderde CO2-uitstoot!

Renault

Geoptimaliseerde kosten

Dankzij E-TECH bespaar je dag in, dag uit. Door de slimme combinatie van de benzinemotor en de batterijen kom je altijd gegarandeerd op je bestemming. Het brandstofverbruik ligt fors lager door het bijzonder efficiënte energiebeheer. En de besparingen beperken zich niet alleen tot het verbruik: ook fiscaal ben je veel voordeliger uit. Goed om te weten: je krijgt maar liefst 8 jaar garantie op de batterij!

Renault

Gebruiksgemak

Onze hybride- en plug-in hybride modellen worden standaard geleverd met een comfortabele automaat. Je hoeft dus niet te schakelen! Prettig, want dan kan al jouw aandacht naar het verkeer en de weg. Het switchen van de ene aandrijfmodus naar de andere (het in- en uitschakelen van de benzinemotor) wordt volledig automatisch voor je geregeld. En het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op tijdens het remmen en vertragen. Kortom: rijden zonder zorgen!

E-Tech Hybrid: het beste voor het milieu en jou

Geïnspireerd op F1®-technologie

De autosport en, specifiek, de deelname van Alpine aan de Formule 1 speelde een centrale rol in de ontwikkeling van de hybride E-TECH motoren van Renault. Dankzij de kennis en expertise van het  F1® Team beheert het E-TECH systeem de elektrische energie op een intelligente manier, met het oog op een optimale verhouding tussen vermogen en rijplezier. Bij het remmen of vertragen wordt de energie direct teruggewonnen om de batterij op te laden. Met de hulp van de innovatieve versnellingsbak zonder koppeling - eveneens geïnspireerd op  F1®-technologie - haalt het E-TECH systeem maximale efficiëntie uit de benzine- en de elektromotor.

Geïnspireerd op Renault F1®-technologie
Renault Captur Plug-in Hybrid

Soorten hybride auto's

Wij begrijpen dat het kiezen van de perfecte hybride auto lastig kan zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten hybride auto’s. Zo kies je voor een mild hybrid, een full hybrid, of de plug-in hybrid die je oplaadt met een stekker. Let bij het kiezen van een goede hybride auto onder andere op het verbruik, de prijs, de actieradius, de kwaliteit van de accu, de grootte, het comfort en het uiterlijk van de auto. Bovendien moet je dus een keuze maken of je jouw auto wil opladen aan een laadpaal.

Wat kost een hybride auto?

Hoewel de aanschaf van een hybride auto nog vaak duurder is dan een benzine- of dieselauto, kan je tegenwoordig al voor een scherpe prijs een hybride auto kopen of leasen. Kijk maar eens naar onze vanafprijzen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met andere financiële voordelen van een hybride auto, zoals het lagere brandstofverbruik. Met de Renault E-TECH-technologie kun je de rijmodus van je auto aanpassen aan de rit die je gaat maken. Zo kun je het brandstofverbruik in de stad tot wel 40% beperken.


Geïnspireerd op Renault F1®-technologie


Hybride auto kopen

Wil je een hybride auto kopen? Dan maak je niet alleen een slimme keuze voor een groenere toekomst, maar uiteindelijk ook voor je eigen portemonnee. Wil je ook overstappen op semi-elektrisch? Bekijk al onze hybride modellen, rijd langs bij één van onze 150 dealers en maak een proefrit. 

KOM PROEFRIJDEN


Hybride auto leasen

Kies je voor de private lease van hybride auto's of voor zakelijke lease, dan hoef je niet na te denken over zaken zoals de hoge aanschafprijs, restwaarde of onderhoud. Je betaalt een vast maandelijks leasetarief en wij regelen de rest. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen voor de brandstof en genieten van de soepele rit in jouw nieuwe Renault.

RENAULT HYBRIDE PRIVATE LEASE


Hybride auto financieren

Heb je een nieuwe hybride Renault op het oog maar wil je je spaargeld liever behouden? Kies dan voor het financieren van een hybride auto met Renault Flex Choice. Stel zelf je financiering samen en voeg optionele services toe. Geen zorgen over onderhoudskosten en profiteer van een lagere rente. Met Renault Flex Choice is er altijd een passende oplossing. 

RENAULT HYBRIDE FINANCIEREN

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!