Maak kennis met Renault E-TECH, de hybride modellen van Renault

Waarom Renault E-TECH?

E-TECH is een nieuw antwoord op jouw behoeften. Ontdek de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons. En dat terwijl je bespaart op brandstofkosten én je carbon footprint flink kleiner maakt!

Renault

Aangepast aan iedereen

Als je kiest voor een Renault E-TECH model, dan kies je voor een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan jouw gebruik. Of je nu een kilometervreter bent, een stadsrijder of helemaal niet in een hokje past: je geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, zónder dat je hoeft te veranderen. Het E-TECH aanbod bestaat uit twee soorten motoren:

 • E-TECH hybride op een nieuwe  AUSTRAL, CLIO, CAPTUR en ARKANA die zichzelf rijdend oplaadt.
 • E-TECH Plug-in hybride op een nieuwe CAPTUR of een nieuwe MEGANE Estate, die je ook kan opladen bij een laadpaal.
Renault

Rijplezier

Onze E-TECH modellen starten altijd in de elektrische modus, met een snelle respons en in absolute stilte. De zuiver elektrische acceleratie in het stadsverkeer is een echte sensatie! Met een druk op het gaspedaal activeer je de gecombineerde krachten van de benzinemotor en de elektromotor, om bijvoorbeeld gemakkelijk in te halen op de snelweg. Het rijplezier, het comfort en de souplesse van deze Renault-modellen zal je gegarandeerd verrassen.

Renault

Hogere efficiëntie

Bij de Renault E-TECH modellen ga je flink besparen op brandstof: het verbruik in de stad daalt, vergeleken met een even krachtige benzinevariant, direct tot wel 40% bij nieuwe CLIO E-TECH en zelfs tot 70% bij nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in en nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in. Elektrisch rijden wordt met E-TECH geoptimaliseerd dankzij het terugwinnen van energie tijdens het vertragen, het snelle opladen van de batterij én het uitstekende energetisch rendement van het E-TECH systeem. En dan is er ook nog de sterk verminderde CO2-uitstoot!

Renault

Geoptimaliseerde kosten

Dankzij E-TECH bespaar je dag in, dag uit. Door de slimme combinatie van de benzinemotor en de batterijen kom je altijd gegarandeerd op je bestemming. Het brandstofverbruik ligt fors lager door het bijzonder efficiënte energiebeheer. En de besparingen beperken zich niet alleen tot het verbruik: ook fiscaal ben je veel voordeliger uit. Goed om te weten: je krijgt maar liefst 8 jaar garantie op de batterij!

Renault

Gebruiksgemak

Onze hybride- en plug-in hybride modellen worden standaard geleverd met een comfortabele automaat. Je hoeft dus niet te schakelen! Prettig, want dan kan al jouw aandacht naar het verkeer en de weg. Het switchen van de ene aandrijfmodus naar de andere (het in- en uitschakelen van de benzinemotor) wordt volledig automatisch voor je geregeld. En het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op tijdens het remmen en vertragen. Kortom: rijden zonder zorgen!

Welk E-TECH model is voor jou de beste?

Nieuwe CLIO E-TECH

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in

Nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in

 • Vanaf
 • Motor
 • Batterij
 • Starten
 • Rijbereik
 • Verbruik
 • Transmissie
 • CO2-uitstoot
 • Connectiviteit€ 22.990,-                             
€ 24.850,-                             
Full Hybride (HEV)
Zelf-oplaadbare
100% elektrisch
Tot 80% elektrisch rijden in de stad
3,6 l/100 km
30% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Automatische 8-traps versnellingsbak
83 g CO2/100 km
40% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Connected MyRenault diensten
€ 35.290,-                             
Plug-in Hybrid (PHEV)
Zelf-oplaadbaar + aan laadpaal
100% elektrisch
Tot 65 km elektrisch rijbereik in de stad
1,5 l/100 km
75% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Automatische 8-traps versnellingsbak
< 34 g CO2/100 km
75% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Connected MyRenault diensten
€ 39.270,-                             
Plug-in Hybrid (PHEV)
Zelf-oplaadbaar + aan laadpaal
100% elektrisch
Tot 65 km elektrisch rijbereik in de stad
75% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Automatische 8-traps versnellingsbak
75% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor
Connected MyRenault diensten

E-TECH: het beste uit de autosport nu in onze hybride-technologie

Geïnspireerd op F1®-technologie

De autosport en, specifiek, de deelname van Alpine aan de Formule 1 speelde een centrale rol in de ontwikkeling van de hybride E-TECH motoren van Renault. Dankzij de kennis en expertise van het  F1® Team beheert het E-TECH systeem de elektrische energie op een intelligente manier, met het oog op een optimale verhouding tussen vermogen en rijplezier. Bij het remmen of vertragen wordt de energie direct teruggewonnen om de batterij op te laden. Met de hulp van de innovatieve versnellingsbak zonder koppeling - eveneens geïnspireerd op  F1®-technologie - haalt het E-TECH systeem maximale efficiëntie uit de benzine- en de elektromotor.

Geïnspireerd op Renault F1®-technologie

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!