Stam Renault Hondenauto 

Bij het vervoeren van (dienst)honden komt meer kijken dan het plaatsen van een kooi in jouw auto. Samen met hondenauto.nl bieden wij het beste totaalpakket afgestemd op jouw wensen. Wij vertellen je  onderstaand graag meer over.

Hondenvervoer bij Stam Renault Dealers en hondenauto.nl

"De Stam Dog Edition"  zijn Renault  bedrijfswagens met speciale inbouw die geschikt is voor het veilig vervoeren van jouw viervoeters, dit in combinatie met de hoogste kwaliteit kooien.  De bedrijfsauto's die wij kunnen ombouwen naar een Stam Dog Edition zijn:

1. Renault Kangoo E-Tech electric
2. Renault Kangoo
3. Renault Express
4. Renault Trafic
5. Renault Master
6. Renault Master E-Tech electric 

Alle bovengenoemde modellen kunnen wij geheel naar jouw wens, samen met hondenauto.nl voorzien van diverse mogelijkheden waardoor u vervoer van een hond of honden zeer veilig en comfortabel wordt.  Nieuwsgierig? Maak een afspraak; dat kan in  de showroom bij onze vestiging in Nieuwegein of wij komen naar u  toe. 
MAAK AFSPRAAK

  

OFFERTE AANVRAAG


 Inbouwmogelijkheden voor hondenvervoer door hondenauto.nl

Inbouw op maatHondenauto.nl
Voor een aantal ondernemers of bedrijven voldoet een standaard voertuig niet aan de wensen  die er is  om professioneel honden te vervoeren. Samen met  Hondenauto.nl  maken we de auto voor vervoer van een hond of honden geheel zoals voor jou bedrijf geschikt. Dit kan door inbouw  van een of meerdere hondenbenches maar natuurlijk ook door andere zaken die belangrijk zijn voor het transport van honden.  

Op die manier wordt de Renault die je op het oog hebt qua indeling en afwerking binnen het beschikbare budget ingebouwd. Hondenauto.nl heeft professioneel gemaakte transportkennels die geschikt zijn voor zowel grote als kleine honden. 

Heb je een hondenuitlaatservice of een diensthond  die je moet vervoeren?  Stam helpt je samen met hondenauto.nl graag verder bij het samenstellen van de juiste auto met complete inrichting van de hondenauto van A tot Z.

  

Extra mogelijkheden naast inbouw van een  hondenkennel

Onze partner hondenauto.nl vindt het niet alleen belangrijk dat je de juiste bedrijfswagen vindt, maar ook dat al je activiteiten met de viervoeter(s) veilig en met plezier kunt doen. Daar hoort niet alleen de juiste  uitvoering hondenauto bij, maar ook de meest complete hondenauto.  Stam Renault dealers biedt  diverse mogelijkheden om de hondenauto te voorzien van diverse extra's. 

- Isolatie en bekleding voor hondentransport
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bekleden van de laadruimte van de hondenauto. Hierbij kan je denken aan het bekleden van het originele tussenschot zodat de geluiden uit de laadruimte minder goed hoorbaar zijn en het op deze manier zo rustig mogelijk is voor de honden en de bestuurder.  Ook het bekleden van bijvoorbeeld het plafond, de zijwanden, of de wielkasten behoren tot de mogelijkheden. Laat je door Stam over al deze mogelijkheden informeren.   

- Dak ventilator en  beluchting voor uw hondenauto

Is beluchting of ontluchting nodig ? Dan adviseren wij montage van een elektrische ventilator. Deze wordt rechtstreeks op de accu aangesloten en op de juiste manier afgezekerd. De ventilator heeft een een maximale luchtverplaatsing van 850m³/h. Er kan al dan niet worden gekozen voor een 3 standen schakelaar en/of een snelheidsregelaar (speed control) voor het beste klimaat voor de hond of honden. De bekabeling van- en naar de schakelaar en accu wordt door een inbouwspecialist keurig weggewerkt en de binnenzijde van de ventilator wordt afgeschermd door een rooster. Door de het lage verbruik (80W) kan de ventilator probleemloos uren draaien zonder dat je de auto hoeft te starten. De Le Mans is een mooi gestroomlijnde ventilator en verkrijgbaar in 12V en 24V, en in de kleuren wit en zwart. Desgewenst kan de ventilator in dezelfde kleur als de auto gespoten worden. 

-Ramen voorzien van warmtewerend folie
Om de temperatuur in de auto zo optimaal mogelijk te houden is het mogelijk om UV en warmtewerend folie te plaatsen op de ramen van de  voor vervoer van de honden geschikte auto. De folies  zijn 85% warmtewerkend waardoor de warme buiten gehouden wordt en de temperatuur in de ruimte waar de honden zich bevinden op warme dagen een stuk aangenamer blijft.  

OFFERTE AANVRAAG 


Voorbeelden van modellen geschikt voor hondenvervoer

    
 Renault Express Dog Edition

BEKIJK EXPRESS VOORRAAD
Renault Trafic  

Renault Master 

Renault Kangoo  

BEKIJK KANGOO VOORRAAD

 Hondenkooi in personenauto

Heb je of ben je op zoek naar een personenauto zoals bijv. een Renault Talisman, Grand Scenic, Mégane Estate of een ander model waar een bench in past en wil je je hond veilig vervoeren? Dan helpen we je ook graag verder met een inbouw op maat. Stam verzorgt samen met hondenauto.nl namelijk ook de inbouw van benches in personenauto’s.


Omdat elke hond en elke situatie anders is bieden wij, samen met hondenauto.nl, maatwerk om de perfecte auto voor jouw te maken. Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten.


SHOWROOM AFSPRAAK

 Megane Estate nieuw Stam

Hondenbus


Hondenauto.nl en Stam Renault dealers staan voor kwaliteit


Contactgegeven

 Stam Renault

Adres: Veluwehaven 2, 3433 PW Nieuwegein

Tel:  030-6080000

Mail: contactrenault@stam.nl

Hondenauto.nl

Adres: Industrieweg 6 i, 4104AR Culemborg

Tel: +31 (0) 85 201 0006

Mail: info@hondenauto.nl

De genoemde financial lease prijzen zijn o.b.v. van 60 maanden met aanbetaling van €10.000

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!