Renault denkt mee met de zakelijke rijder 

Bekijk de aantrekkelijke  modellen van Renault. Profiteer van een rijke uitrusting tegen een aantrekkelijke bijtelling. Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt dan weer bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Door het voordeel direct te verwerken in de catalogusprijs, profiteert de zakelijke rijder van een gunstige bijtelling. 


CLIO

Deze iconische auto voor in de stad én daarbuiten.

Bijtelling vanaf € 134

CAPTUR

De krachtige en verfijnde SUV.

Bijtelling vanaf € 174
ONTDEK DE CLIOONTDEK DE CAPTUR

MEGANE E-Tech electric

Nieuwe generatie elektrisch rijden

Bijtelling vanaf €136

MEGANE Estate

De elegante en modulaire stationwagen.

Bijtelling vanaf € 205
ONTDEK DE MEGANE E-TECH ELECTRICONTDEK DE MEGANE ESTATE


ARKANA

Voor elke levensstijl

Bijtelling vanaf €125

ZOE E-Tech electric

Stil, snel en krachtig

Bijtelling vanaf €124

ONTDEK DE ARKANAONTDEK DE ZOE E-TECH ELECTRIC

 

Bijtelling berekenen?

Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt dan weer bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Door dat voordeel direct te verwerken in de catalogusprijs, profiteert de zakelijke rijder van een gunstige bijtelling. Zo denkt Renault mee met de zakelijke rijder.

 

Netto bijtelling per maand: € 0,00

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd.

Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!