✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Renault denkt mee met de zakelijke rijder 

Bekijk de aantrekkelijke business modellen van Renault. Profiteer van een rijke uitrusting tegen een aantrekkelijke bijtelling. Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt dan weer bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Door het voordeel direct te verwerken in de catalogusprijs, profiteert de zakelijke rijder van een gunstige bijtelling. 

 
CLIO Business

Deze iconische auto voor in de stad én daarbuiten.

Bijtelling vanaf € 114

CAPTUR Business

De krachtige en verfijnde SUV.

Bijtelling vanaf € 141 
ONTDEK DE CLIO BUSINESS ONTDEK DE CAPTUR BUSINESS
   

MEGANE Business

Aantrekkelijke en dynamisch.

Bijtelling vanaf € 155 

MEGANE Estate Business

De elegante en modulaire stationwagen.

Bijtelling vanaf € 162 
ONTDEK DE MEGANE BUSINESS ONTDEK DE MEGANE ESTATE BUSINESS
   

TRAFIC Business

De ideale bus voor werk & privé.

Bijtelling vanaf € 219 
 
ONTDEK DE TRAFIC BUSINESS  

Bijtelling berekenen?

Er wordt bij aankoop van een auto vaak veel voordeel gegeven, maar de bijtelling wordt dan weer bepaald aan de hand van de prijs zonder voordeel. Door dat voordeel direct te verwerken in de catalogusprijs, profiteert de zakelijke rijder van een gunstige bijtelling. Zo denkt Renault mee met de zakelijke rijder.

 

Netto bijtelling per maand: € 0,00

Consumentenadviesprijs voor personenauto's is de prijs incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de auto aan de consument zijnde; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem, recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. Consumentenadviesprijs voor bedrijfswagens zijn exclusief kosten rijklaar maken , verwijderingsbijdrages en leges. De consumenten adviesprijs is exclusief het Stam afleverpakket. Schrijf en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.