Stam Dacia doet net dat ene stapje extra. 

Onze klanten zijn belangrijk, wij willen de complete ervaring bieden voor jou en jouw Dacia. Daarom zetten onze medewerkers
altijd een extra stapje voor je, dit zie je terug door de snelle en complete service, maar ook door een verrassingslevering op 
vrijdagavond, na sluitingstijd, in plaats van maandagochtend om 10 uur.  Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook over 10 jaar nog!

KOM PROEFRIJDEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Stam Dacia voorraad en occasions

Een auto is iets persoonlijks, want wat past nu echt compleet bij je Wij helpen je graag bij deze zoektocht.

Onderhoud voor de auto nodig?

Stam regelt alles!

Stam Dacia acties per model

BEKIJK ALLE ACTIES

Hoe kunnen wij je helpen?

Ik ben op zoek naar een nieuwe auto

Stam Dacia vers van de pers

 • Prijzen nieuwe Dacia Spring bekend

  De nieuwe Dacia spring is nu te bestellen vanaf €18,950. Inclusief subsidie betekent dit dat je al vanaf €16.000 in de nieuwe Spring rijdt! Ontdek meer.

  LEES VERDER
 • De nieuwe Dacia Spring: aantrekk...

  Met zijn geheel nieuwe ontwerp, is de Dacia Spring nog aantrekkelijker dan ooit. Maar ook praktischer met zijn interieur dat veel opbergruimte biedt.

  LEES VERDER
 • Dacia introduceert Sandero, Sand...

  Het succesverhaal van de Dacia Sandero, Sandero Stepway en Jogger gaat door in 2024. De drie modellen krijgen updates en standaard diverse veiligheidssystemen.

  LEES VERDER
 • Dacia Spring nu extra aantrekkelijk

  Dacia vergroot de aantrekkingskracht nog verder met een scherp private leaseaanbod en een financieringsvoorstel dat ook aantrekkelijk is voor zakelijke klanten.

  LEES VERDER
MEER NIEUWS LEZEN

© 2024 - De 4 jaar gratis garantie actie is alleen van toepassing bij aankoop van een nieuwe Dacia door particuliere of klein zakelijke klanten met uiterste aankoopdatum en registratiedatum 30-06-2024 niet i.c.m. andere (Dacia) aanbiedingen.

*Vanaf € 249,- p/m met Private Lease. Of profiteer van € 2950,- overheidssubsidie en betaal slechts € 188,- p/m voor 48 maanden. EV overheidssubsidie in 2024 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. klik hier voor meer informatie

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!