Dacia Bougies

EssentiŽle onderdelen voor een motor zijn de bougies. Deze laten namelijk de motor van jouw Dacia draaien en zorgen en daardoor voor dat jouw auto rijdt. Na een bepaalde tijd is de vonk die de bougies van jouw Dacia afgeven minder krachtig. Stam Dacia zorgt ervoor dat jouw Dacia bougies in orde zijn. Lees er hieronder meer over.

Wat doen bougies

Bougies geven op het juiste moment een vonkje. Dit zorgt voor de verbranding van het luchtbrandstof mengsel in de cilinders van de motor. Hierdoor wordt jouw Dacia aangedreven, tenzij je een diesel rijdt. Dieselmotoren kennen namelijk geen bougies. Wanneer jouw Dacia slecht start en/of slecht loopt, kan het zijn dat er iets aan de hand is met je bougies. Laat jouw bougies tijdig vervangen om problemen te voorkomen.

Wanneer bougies vervangen

Wanneer jouw Dacia niet tijdig nieuwe bougies ontvangt, zal de motor gaan haperen met als gevolg dat je Dacia motor onregelmatig gaat draaien. Dit kan grotere slijtage tot gevolg hebben. Bougies worden overigens altijd per set vervangen. Per Dacia model verschilt de intervalperiode voor het vervangen van bougies. Indien je wilt weten wanneer jouw Dacia's bougies vervangen moeten worden, neem gerust contact op met de werkplaats van Stam Dacia.

Prijs bougies vervangen

Jouw Dacia ontvangt al nieuwe bougies vanaf € 46,- per set. Deze bougies zijn van originele Dacia kwaliteit. Deze kennen bovendien garantie. Stam Dacia werkt met all-in prijzen waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Vakkundig herstel voor een heldere prijs. 

WERKPLAATSAFSPRAAK

BOUGIES OFFERTE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!