Dacia banden

Iedere auto heeft baat bij goede banden. Zo ook jouw Dacia. Stam Dacia biedt daarom een uitgebreid assortiment van Dacia banden. Deze autobanden kennen een goede prijs-kwaliteitsverhouding zodat je niet teveel betaalt voor een band die past bij jouw model.  Lees hieronder meer over wat Stam Dacia je te bieden heeft.


Banden kiezen

De keuze voor de juiste band voor jouw Dacia zorgt voor een betere rijervaring. Zo beschikt jouw Dacia met de juiste band over een verbeterde wegligging, een lager brandstofverbruik en kent de band een langere levensduur. Na de keuze voor een band kunnen onze professionele monteurs de banden monteren. Na montage worden de wielen uitgelijnd waardoor je direct weer veilig de weg op kan. Maak direct online een afspraak voor nieuwe banden voor jouw Dacia.


Wanneer banden vervangen

Wanneer de banden van jouw Dacia vervangen moeten worden hangt sterk af van jouw persoonlijke situatie. Zo kan een sportieve rijstijl slijtage bevorderen. Tijdens de periodieke APK wordt de hoeveelheid slijtage aan je banden beoordeeld aan de hand van het aanwezige profiel. Is dit onvoldoende? Dan voldoet jouw Dacia niet aan de minimale veiligheidsvereisten en wordt het tijd voor nieuwe banden. Vermoedt je dat jouw banden niet langer in orde zijn? Neem contact op met Stam Dacia om een afspraak te maken met onze werkplaats.


Prijs banden vervangen

Banden zijn essentieel voor jouw Dacia. Stam Dacia kent tijdelijk een speciale Dacia bandenactie. Jouw Dacia ontvangt al nieuwe banden vanaf EUR 55,95. Bekijk direct onze acties en neem contact op met onze werkplaats voor een afspraak of een offerte.

WERKPLAATSAFSPRAAK

BANDEN OFFERTE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!