DACIA ROUTE SERVICE:

 +31 (0)88-303 5 303

Met Dacia Route Service ben je verzekerd van hulp bij schade of pech. Hoewel elke Dacia voldoet aan strenge kwaliteitseisen kan het gebeuren dat je met pech langs de kant van de weg staat.

Dankzij deze Route Service kan je rekenen op de professionele hulp van een team van Dacia specialisten. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ROUTESERVICE

Wat te doen bij pech

In geval van autopech of schade aan jouw Dacia voldoet een enkel telefoontje. Je belt met 088-3035303. Neem direct telefonisch contact op voor hulp bij autopech.

Pech in het buitenland

Ook in het buitenland kan je rekenen op de hulp van Dacia. Wanneer je in het buitenland met autopech of schade langs de weg staat, bel je met DACIA ROUTE SERVICE: +31 (0)88-303 5 303. Onze professionele medewerkers zullen je zo spoedig mogelijk weer op weghelpen. Ook in het buitenland kan je 24 uur per dag 7 dagen per week bij ons terecht.

Indien je schade beperkt is, kan je tevens online een afspraak maken voor schadeherstel.

Dacia Route Service+*

Met Dacia Route Service+ kun je je verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode n na afloop van de fabrieksgarantie. Heb je nog fabrieksgarantie, dan kun je je voor € 25,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf € 44,95. Hiermee ben je verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland. Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist). 

ROUTE SERVICE+ AFSLUITEN

*Je kan Dacia Route Service+ afsluiten als jouw Dacia in onderhoud is bij een officieel door DACIA NEDERLAND erkend lid van het Dacia distributienetwerk. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

WERKPLAATSAFSPRAAK

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!