Stam Occasion Garantie vormen

Op elke occasion bij Stam kan je een vorm van garantie bijkopen. Deze garantievorm is afhankelijk van de occasion. hier!

Garantie

Bovag
Garantie

GRATIS


Bij aankoop van een occasion met Bovag Garantie ontvang je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion, namelijk 12 maanden Bovag Garantie. Een occasion met Bovag Garantie is maximaal 8 jaar oud en heeft maximaal 150.000 km op de teller op moment van aankoop.

Bekijk de voorwaarden van de Bovag garantie:

BOVAG garantie voorwaarden
Garantie

Stam Youngster
Garantie

GRATIS
 


Bij aankoop van een Stam Youngster ontvang je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion, namelijk 24 maanden Top Occasion Garantie. Een Stam Youngster is maximaal 1 jaar oud op moment van aankoop.

Lees hieronder waar je recht op hebt of bekijk de voorwaarden van de Top Occasion Garantie:

Youngster garantie voorwaarden
Garantie

Stam Top Occasion
Garantie

GRATIS
 


Bij aankoop van Stam Top Occasion garantie koop je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion, namelijk 12 maanden Top Occasion Garantie. Een Top Occasion heeft maximaal 100.000 km op de teller op moment van aankoop.

Lees hieronder waar je recht op hebt of bekijk de voorwaarden van de Top Occasion Garantie:

Top occasion garantie voorwaarden
Garantie Garantie

Waar heb je recht op bij de Stam Youngster en Top Occasion Garantie?

Servicebeurt voor aflevering
Voordat de Top Occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

APK keuring
Dacia Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Dacia top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

Dacia Route Service
Kom je onverhoopt met pech te staan, dan kun je gratis het telefoonnummer van de exclusieve Dacia Route Service draaien: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

14 dagen omruilgarantie
Ben je bij nader inzien toch niet tevreden met jouw Dacia top occasion? Je kunt binnen 14 dagen jouw top occasion omruilen voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Jouw tevredenheid staat namelijk voorop.

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een teller rapport van het RDW. Hierdoor heb je zekerheid dat de kilometerstand van een Dacia top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur
Als jouw Dacia top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij jouw Dacia dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kun je rekenen op een gratis vervangend vervoer.

Top occasion garantie voorwaarden

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!