✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30778 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Stam Occasion Garantie vormen

Bij aankoop van een Occasion via Stam kan je tegen een bij te betalen bedrag kiezen uit 3 verschillende vormen van garantie:

1. Stam Basis Garantie (3 maanden)

De Stam Basis Garantie biedt 3 maanden dekking op de meest essentiŽle en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden. Voor de voorwaarden van de Stam Basis Garantie:

Klik hier

2. Stam Bovag Garantie (6 maanden)

6 maanden BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Dat geldt alleen voor gebreken die al bestonden op het moment dat je de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden. Voor de algemene Bovag voorwaarden:

klik hier

Voor een overzicht van alle occasions

klik hier 

3. Stam Top Occasion garantie (12 maanden)

Bij aankoop van Stam Top Occasion garantie koop je de meest uitgebreide garantie voor jouw occasion. Een Dacia Top Occasion is heeft maximaal 100.000 km op de teller op moment van aankoop. Waar heb je recht op bij aankoop van de Stam Dacia Top Occasion Garantie:

Servicebeurt voor aflevering
Voordat de Top Occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

APK keuring
Dacia Top Occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Dacia top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

Dacia Route Service
Kom je onverhoopt met pech te staan, dan kan je gratis het telefoonnummer van de exclusieve Dacia Route Service draaien: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

14 dagen omruilgarantie
Ben je bij nader inzien toch niet tevreden met jouw Dacia top occasion? Je kan binnen 14 dagen jouw top occasion omruilen voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Jouw tevredenheid staat namelijk voorop.

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een teller rapport van het RDW. Hierdoor heb je zekerheid dat de kilometerstand van een Dacia top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur
Als jouw Dacia top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij jouw Dacia dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kan je rekenen op een gratis.
Voor de voorwaarden van de Dacia Top Occasion garantie:

klik hier

Paasactie t/m 22 april. Korting uitgezonderd op ''wordt verwacht'' auto's en demonstratievoertuigen. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beÔnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.