Roetfilter reinigen

De meeste auto's met dieselmotoren beschikken over een roetfilter. Deze beperkt de uitstoot van milieuonvriendelijke roetdeeltjes en voorkomt dat deze de lucht vervuilen. Als jouw Dacia een dieselmotor heeft, beschikt deze ook over een roetfilter.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ROETFILTER OFFERTE


Wanneer roetfilter reinigen?

Na een tijdje raakt een roetfilter verstopt door de roetdeeltjes die het opvangt. Het roetfilter van je Dacia dient dan vervangen of schoongemaakt te worden. Met de roetfilter reiniger van Stam Dacia worden alle roetdeeltjes losgemaakt en verwijderd. Wanneer een roetfilter wordt gereinigd voorkom je dat deze voortijdig vervangen moet worden. Wanneer het roetfilter van je Dacia gereinigd moet worden hangt af van jouw persoonlijke situatie. Maak je bijvoorbeeld relatief veel kilometers dan zal het roetfilter sneller gereinigd moeten worden. Stam Dacia raadt aan om de reiniging periodiek uit te voeren. Bijvoorbeeld tijdens iedere Dacia onderhoudsbeurt.


Roetfilter reinigen kost € 29,95.

Ten opzichte van het vervangen van een roetfilter is het reinigen relatief voordelig. Reiniging levert bovendien hetzelfde effect op als vervangen, mits het probleem door verstopping is ontstaan. Bij Stam Dacia is een roetfilter reiniging zeer voordelig. Het roetfilter van jouw Dacia wordt al schoongemaakt voor slechts EUR 29,95. Maak direct online een werkplaatsafspraak.


Advies over roetfilter reiniging.

Stam Dacia adviseert je graag over roetfilter reiniging. Ontvang je ook graag een eerlijk advies over de status van het roetfilter van jouw Dacia? Bij Stam Dacia kan je terecht voor de beste oplossing in jouw specifieke geval. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en ervaren met alle Dacia modellen. Bovendien ontvang je vooraf een heldere offerte zonder onverwachte kosten achteraf. Indien nodig zullen onze serviceadviseurs met je overleggen indien extra reparaties nodig zijn.


Afspraak maken.

Kan jouw Dacia binnenkort een onderhoudsbeurt gebruiken? Of vermoedt je dat het roetfilter wellicht verstopt is? Maak online een afspraak met de werkplaats van Stam Dacia en laat jouw roetfilter reinigen voor slechts € 29,95. Wij zien je graag in n van onze werkplaatsen.

WERKPLAATSAFSPRAAK

ROETFILTER OFFERTE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!