✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Dacia Bi-Fuel bij Stam

Veilig en voordelig rijden op een schonere brandstof. Bi-Fuel is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere uitstoot van CO2.

Tijdelijk van 5 jaar garantie op een nieuwe Dacia Bi-Fuel

Tijdelijk profiteer je van verlengde garantie op een nieuwe Dacia Bi-Fuel. De standaard garantie wordt met 2 jaar verlengd. Dit houdt in dat je maar liefst 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten hebt en dus 5 jaar maximale zekerheid. En daarnaast ontvang  je kosteloos de Dacia Route Service in (bijna) heel Europa. 

Bi-Fuel

Hoe werkt het en wat is het?
Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat xtra lekker aan.

Bi-Fuel rijdt super!
Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de gloednieuwe Dacia-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost je vl minder dan gewone benzine en het rijdt super! Is je Bi-Fuel tank leeg? Dan koers je gewoon op je benzinetank naar een tankstation en vul je je veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

Bereken het verschil

De voordelen van Dacia op Bi-Fuel (LPG) op een rij

VRAAG OFFERTE AAN

Dacia Bi-Fuel modellen

Ontdek ook de Dacia Bi-Fuel 2020 modellen bij Stam. De Dacia Duster Bi-Fuel , Sandero Bi-Fuel en de Logan MCV Bi-Fuel .
Op de modelpagina kun je voor iedere Dacia Bi-Fuel model het verschil en daarmee jouw mogelijk voordeel berekenen wanneer je voor Bi-Fuel kiest.
KOM PROEFRIJDEN
Dacia BiFuel modellen bij Stam

 

© 2020 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.