Alle Jogger occasions van Stam Dacia

Hieronder zie je het volledige overzicht van tweedehands Joggers bij de 7 vestigingen van Stam Dacia. Je vindt ons in Amersfoort, Bussum, Nieuwegein, Utrecht, Bilthoven, Hilversum en Soestdijk. Wil je de beschikbaarheid van een specifieke Jogger weten? Bel dan direct met de juiste vestiging. Het telefoonnummer vind je bij de advertentie.

Verfijn zoekopdracht

Verfijn zoekopdracht

Merk
Dacia
Model
Jogger
Brandstof
Maak uw keuze
Prijs
  • Gebruikte voertuigen

Dacia Jogger

TCe 100pk ECO-G Expression 7-Per.

€ 24.990  
  • 21.793 km
  • 2023
BEKIJK AUTO

Dacia Jogger

TCe 100 ECO-G Expression 7-PERSO.

€ 26.490  
  • 3.544 km
  • 2023
BEKIJK AUTO

Dacia Jogger

TCe 100pk ECO-G Expression 7-PER.

€ 28.790  
  • 1.001 km
  • 2024
BEKIJK AUTO

De voordelen van een tweedehands Dacia Jogger

Rij in een zo goed als nieuwe Jogger, voor een scherpe prijs. De occasions van Stam zijn altijd goed onderhouden. De volledige historie is dan ook in te zien. Wij controleren de tellerstand van al onze occasions. Dus ook daar hoef je je niet druk om te maken.

Verschillende uitvoeringen van de Jogger

De Dacia Jogger is geleverd in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een scherpere prijs, of toch voor die extra luxe? De populairste uitvoeringen zijn:

Essential ECO-G

Alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te rijden en reizen. Met de ECO-G uitvoeringen bespaar je nog meer geld dankzij de LPG tank naast de benzine tank. 

Expression Hybrid

De Dacia Jogger is ook beschikbaar als Hybride, tot 40% minder brandstof gebruik en 33% minder uitstoot. Beschikbaar als 7 of 5 zits. De Dacia Jogger Expression heeft alle opties die je nodig hebt zoals cruise control, multimedia systeem met touchscreen en meer. 

Extreme 7 zits

Dacia's grote, veelzijdige gezinsauto krijgt een nog stoerdere uitstraling en is nog meer outdoor gericht. Ervaar nu de Extended Grip-technologie op deze sterke Jogger. En hij heeft maar liefst 7 zitplaatsen.

Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook na 10 jaar nog!

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!