✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 29349 klantreacties is  95% tevreden over Stam!

Stam streeft naar
100% tevredenheid

Stam DACIA Klant Reacties

Stam streeft naar 100% tevredenheid. Wil je ook een reactie kwijt over Stam Dacia Dealers?

REACTIE SALES REACTIE AFTERSALES

Bekijk onderstaand een aantal Stam Klant reacties:

Hier vind je reacties op onderstaande vraag die wij aan klanten stellen:
“Zijn er ervaringen waardoor je positief werd verrast  of iets wat de verwachting overtrof?”
De sterren geven de mate van tevredenheid weer.

 

"Er werd een alternatieve auto voorgesteld. Bij de bevestiging van de leveringsdatum had de verkoper een enthousiaste stem."

 

"In de zoektocht naar een andere auto ben ik bij diverse Renault dealers geweest. De auto's daar stonden er niet zo netjes bij, vies, onder de bladeren, beslagen ramen aan de binnenkant. Niet iets wat je verwacht als je een auto zoekt tot een prijsklasse van € 20.000,- Toen ik samen met mijn dochter de showroom in Hilversum betrad en de auto zag had ik daar gelijk een goed gevoel bij. Na een korte onderhandeling hebben wij de deal gesloten."

 

"In de zoektocht naar een andere auto ben ik bij diverse Renault dealers geweest. De auto's daar stonden er niet zo netjes bij, vies, onder de bladeren, beslagen ramen aan de binnenkant. Niet iets wat je verwacht als je een auto zoekt tot een prijsklasse van € 20.000,- Toen ik samen met mijn dochter de showroom in Hilversum betrad en de auto zag had ik daar gelijk een goed gevoel bij. Na een korte onderhandeling hebben wij de deal gesloten."

 

"Het was gewoon goed. Verder geen opmerkingen"

 

"Vriendelijke service. Champagne bij aankoop"

 

"Nee, wij voelen ons zeer besodemieterd Door Stam Amersfoort omdat wij er na aflevering van de voor ons nieuwe Captur, toen het kenteken binnen zelf achter kwamen dat het om een import auto ging. Wij hadden van een originele dealer meer eerlijkheid verwacht en waren er wel van uit gegaan dat dit voor aankoop verteld zou zijn zodat wij zelf de keus hadden kunnen maken of wij wel of niet een import auto wilde aanschaffen. Wij zijn hierdoor zeer teleurgesteld in Stam."

 

"Vriendelijkheid en meedenkend. Geen gepush als je een andere beslissing nam"

 

"Onze verkoper Andre Baars is altijd gericht in het informeren en het onderbouwen van keuzes en geeft hierin de juiste handvatten zodat we een bewuste keuze kunnen maken."

 

"De zeer snelle levering! top!"

 

"Snelheid van de levering"

 

"Het hele administratieve proces was zodanig goed voorbereid dat dit heel snel afgehandeld kon worden. Top Tim!"

 

"ik had liever vooraf gehoord dat het een importauto betrof en niet naderhand van mijn verzekering"

 

"Was weer als vanouds goed!"

 

"We zijn heel erg goed te spreken over Uw verkoper Tim Zaadnoordijk. Hij heeft ons geweldig geholpen en is een sieraad voor de firma Stam."

 

"Alles was wederom perfect voor elkaar"

 

"Alles naar tevredenheid verlopen, service meer dan prima, Jord Keijzer als contactpersoon raad ik zeer aan bij vrienden/kennissen. Prettig contact zowel zakelijk als informeel"

 

"Leuke attentie gekregen"

 

"Nette ontvangst , geode uitleg."

 

"Verkoper ad geduld en was meedenkend"

 

"Vriendelijkheid, uitleg en alles klopte !!"

 

"De aflevering werd erg speciaal gemaakt. Onder andere door het gepersonaliseerde televisiescherm en de "echte" onthulling van de auto. Heel leuk om mee te maken bij een eerste auto. Ook de uitleg van het audiosysteem direct na de onthulling en het meteen koppelen van de telefoon waren fantastisch. Ik kon volledig ingelicht e veilig de weg op."

 

"Niet zozeer positief verrast....de verrassing was dat mijn auto buiten stond in de regen...terwijl ik het erg vond om de mijne nat af te leveren...Dhr Andre Baars heeft het opgelost om auto even binnen te zetten...geen doek erover zoals ik eerder gewend was bij STAM....geen feestelijke opening zoals in e-mail werd vermeld..wel een lekkere champagne..."

 

"neen/ja, inruil was erg laag voor een goede auto, ja linkergaspedaal en rubbermat in bagageruimte gratis."

 

"Het bedrijf gaat voor het beste voor de klant. Nick Eikenboom is een voorbeeld voor elke autoverkoper! Dit gaat zich op de lange termijn uitbetalen. Klasse!"

 

"netjes en goed geholpen."

 

"goede en attente verkoper"

 

"Niet echt .heb de auto naar verscheidende beloftes en zelfs een afspraak nog steeds niet ontvangen. kreeg wel het kenteken en groene kaart gestuurd ,benieuwd of jullie het geld voor de lease er ook af halen iets waar ik zeker nu niet meer akkoord zal gaan."

 

"Niet echt ben nog steeds op de auto aan het wachten, naar meerdere keren belofte de gekregen te hebben en eenmaal zelfs een afspraak de auto op te kunnen halen.Heb steeds meer het idee dat er naar smoezen wordt gezocht om de aflevering uit te kunnen stellen."

 

"Nee ook niet negatief"

 

"Wat zijn wij goed geholpen door Peter wat een vriendelijke jongen. De verrassing was dat we een heerlijke fles wijn kregen helemaal top"

 

"Pascal heeft het prima gedaan. Nam veel tijd voor me. Chapeau!"

 

"Zeer klant vriendelijk"

 

"Pascal heeft het prima gedaan."

 

"Wij zijn zeer tevreden zoals het gegaan is bij de aankoop van onze auto!"

 

"Erg fijn om bevestigd te krijgen dat het geld op de rekening stond en dat ik een uitnodigingsmail enkele dagen voor de aflever datum heb gekregen. De auto stond er keurig gepoetst bij (onder het afdek laken). Er werd de tijd genomen."

 

"Het hele proces rond de aankoop van de auto t/m de aflevering ervan is ronduit perfect geweest. Aan alles werd gedacht en ik zou me als klant niets beters kunnen wensen. Ik ben daarnaast ongelooflijk blij met deze auto; hij rijdt geweldig en ziet er prachtig uit!"

 

"Het flesje bubbelwijn"

 

"Duidelijke uitleg bij aflevering, zeer compleet"

 

"Positief verrast dat de nieuwe auto was 'ingepakt'."

 

"Nee ik werd niet verrast of had geen overtroffen verwachtingen bij de aanschaf, maar het contact met de medewerker Melvin genaamd en de service was fijn en prettig te noemen. Hij gaf mij niet het gevoel dat we bezig waren met een zakelijke transactie ondanks dat wel zo was. zij was spontaan luisterde nauw en gaf goede en duidelijke adviezen. Ook mocht ik ten alle tijden terug als ik de vele snufjes in de auto (nog) niet volledig onder de knie had. Dis samengevat prima"

 

"De aflevering in het bijzonder vond ik ontzettend leuk"

 

"Goede en duidelijke adviezen. Er werd actief meegedacht in de mogelijkheden voor de occasion. Genoeg onderhandelruimte. Leuke aflevering."

 

"Onze contactpersoon Jord heeft zijn uiterste best gedaan om de Punto, die een verjaardagscadeau betrof, precies op tijd en in prima staat afgeleverd te krijgen. Goede communicatie, betrokkenheid, flexibiliteit en uitgestraald vertrouwen hebben de aankoop tot een onvergetelijk event gemaakt. Complimenten voor Stam en natuurlijk vooral Jord!"

 

"Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen door Marco van Vugt."

 

"er wordt altijd wel iets extra's gedaan en indien aangegeven werk niet noodzakelijk wordt geacht doen ze dat ook niet en dat is erg plezierig en vertrouwen wekkend"

 

"Zeer aangenaam verrast door de deskundigheid van de verkoper, de heer Andre Baars en het nakomen van de gemaakte afspraken. Uitermate vriendelijk en snel geholpen. Ook meedenken in oplossingen heb ik als zeer prettig ervaren."

 

"Daar word tenminste meegedacht."

 

"Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben ! Fijne vriendelijk verkoper ( Henri Blok ) . Ik heb vrienden verwezen naar Stam Nieuwegein en zij hebben ook een nieuwe auto gekocht !!"

 

"Erik Welle was our contact for the purchase of the car. He was very good in explaining all the details related to the car purchase. Satisfied with the way he helped us. Thank you."

 

"Zeer prettig klantcontact"

 

"daar ik wij al meerdere keren een auto bij stam leidse rijn hebben gekocht blij ik zeer positief over de klant gerichtheid bij jullie ik vind zoals we nu weer met timo hebben onderhandeld super jullie mogen trots zijn op zo n verkoper"

 

"Prettige ontvangst / Goede koffie"

 

"Auto rijdt prima. Begin wennen aan de grote van deze auto. Positief is het begeleiden naar de auto en uitleg."

 

"Kon direct een proefrit maken terwijl ik zonder afspraak binnenliep, top dat dat kon"

 

"Nee, maar goed en fijn geholpen!"

 

"Nieuwe accu gekregen zonder problemen"

 

"klant vriendelijk, behulpzaam , enz"

 

"De fijne houding van Frans van Amerongen na problemen kop lampen enz konden we erg waarderen."

 

"Herkenning van een verkoper uit eind jaren negentig"

 

"Prima inruilprijs en top behandeling."

 

"ja dat wel hoe kan je afspraak negeren terwijl is gemaakt meneer hakan"

 

"Eerlijk en open gesprek. Meedenken met verkoop oude auto. Superleuke overdracht van de auto."

 

"verkoper Andre Baars heeft mij zeer goed geadviseerd bij de aankoop en de aflevering overtrof onze verwachtingen omdat Andre er in geslaagd is om de auto op de door mij gewenste datum af te leveren."

 

"Klantvriendelijk. Snel. Goede prijs/kwaliteit"

 

"Wij komen al jaren bij Lucas en waar Lucas is zijn wij. Lucas is the best"

 

"De aandacht gedurende het hele proces van proefrit tot aflevering. Verrast was ik door de persoonlijke aandacht (mijn naam op scherm en standaard) bij de aflevering."

 

"Auto zag er na de poets weer als nieuw uit"

 

"Het chatten met de klantenservice vindt ik erg handig en vlot gaan."

 

"Eigenlijk negatief verrast: dit leg ik hieronder uit."

 

"Ja dat wij meteen onze auto kon bewonderen"

 

"Aanvulling op eerder bericht: Geleverde uitvoering was wel voorzien van bandenspanningsindicatie. Auto zelf: 1. wonderlijk dat levering wegens beurt en drukke werkplaats wel even (paar dagen?) zou duren, maar wel de volgende dag klaarstond. Leuk, maar kreeg de auto wel de beloofde servicebeurt en 2. waarom is het lampje in het dashboardkastje dan defect? 3. Zijn er dan ook nog andere zaken niet in orde? 4. Wat ik ook mis ondanks bandenpompset is een krik met gereedschap, ruitentikker en gevarendriehoek. Is levering daarvan niet (Europees) verplicht? 5. De bevestiging sprak van een feestelijke gebeurtenis, maar een schamel kopje koffie is niet echt een feest, toch? Ondanks 2e hands zou een bloemetje/ flesje wijn toch mogelijk moeten zijn, want ook dergelijke zaken worden bij de borreltafel vermeld!"

 

"Nee, vorige dealer was net zo service-gericht, vriendelijk etc."

 

"Nee, de levering was verre van smettenloos: 1. Instructieboekje NL ontbrak - later wel na geleverd 2. Instructieboekje R lonk-2 NL ontbrak 3. Omschrijving auto op de site klopt niet! Wel vermeld en niet aanwezig: LED koplampen, achteruitrijcamera en bandenspanningscontrolesysteem - voor mij beslissende punten. Speciaal van de LED koplampen had ik hoge verwachting ivm leeftijd (71) en gewend aan xenon. Argumentatie: Koper had dit kunnen controleren, maar koper moet toch kunnen vertrouwen op verstrekte info en verkoper, zonder diepgaand onderzoek?"

 

"Fijn hoe soepel en snel alles was geregeld."

 

"Nee, de gebruikelijke goede service en informatie van Stam Leidsche Rijn"

 

"alles goed uitgelegd en prettige ontvangst en bij het ophalen door Henk"

 

"Jord Kleijn die als verkoop adviseur mij de auto heeft meegegeven, als prettig ervaren, terwijl ik niet bij hem de auto gekocht had."

 

"Afhandeling creditaanvraag ging stuk sneller dan bij vorige Clio."

 

"De overdracht was ontzettend leuk !"

 

"Niet perse, maar ik vond het process wel snel gaan allemaal, dus dat was wel prettig"

 

"Nee, voldeed aan mijn al jaren lange ervaring met deze vestiging"

 

"Ik heb meerdere keren contact gehad via de telefoon en het is mij positief opgevallen dat iedereen die ik aan de telefoon kreeg 1. zeer vriendelijk en correct was 2. heel kundig en kordaat overkwam."

 

"De verkoper was erg vriendelijk en hielp ons ontspannen bij het kopen van de auto."

 

"Ik ben nog nooit zo goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Complimenten! En ik zal jullie zeker aanbevelen!"

 

"Ik ben nog nooit zo goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Complimenten! En ik zal jullie zeker aanbevelen!"

 

"Wat erg opviel is de zeer hoge positieve instelling van de verkoper dhr. Lucas de Jong, niets is hem teveel."

 

"Verkoper Andre Baars heeft ons zeer goed geadviseerd bij de aankoop van onze nieuwe bus en zijn uiterste best gedaan om de auto op de door ons gewenste datum af te leveren. De aflevering zelf overtrof onze verwachtingen door alle aandacht die wij hierbij kregen."

 

"Stam wist precies welke auto ik binnen mijn private lease budget zocht en verraste mij met een auto die ruim onder dat budget zat en precies aan mijn wensen voldeed. De afhandeling was vervolgens geheel volgens afspraak, snel en bijzonder prettig. Een klein probleem met de inruil (kode kentekenhouder klopte niet) werd professioneel en voortvarend opgelost."

 

"We werden keurig netjes gebeld na enige tijd wachten op de auto (tot deze ingeruild werd). Voor de proefrit werd de hele auto uitgelegd zodat we goed op weg konden. Tijdens het verkoopgesprek liep alles heel luchtig, gewoon een goed gesprek. Sommige verkopers kunnen echt doordrammen, dat werd hier niet gedaan. Ook de aflevering was keurig! We werden als koning behandeld, daar kan menig bedrijf nog wat van leren!!!"

 

"de ontvangst is zeer stijlvol en verzorgd."

 

"Verkoper Andre Baars heeft ons zeer goed geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe bus en heeft ook zijn uiterste best gedaan om de auto op de door ons gewenste datum af te leveren. De aflevering zelf overtrof onze verwachtingen."

 

"Verkoper Andre Baars heeft ons zeer goed geadviseerd in de aankoop en zijn uiterste best gedaan om de auto af te leveren op de door ons gewenste datum. Ook de aandacht bij de aflevering van de auto overtrof onze verwachtingen."

 

"Verkoper Andre Baars heeft zeer goed mee geholpen om de auto op de door ons gewenste datum te kunnen afleveren. Ook de extra aandacht bij de overdracht overtrof onze verwachtingen."

 

"Wij zijn van het begin tot het einde goed door Timo geholpen!"

 

"Gewoon alles zoals het hoort. Ale vragen en/of wensen zijn beantwoord of behandelt."

 

"De snelheid van een elektrische auto zeer positief, alleen valt het laden tegen . Vol net 300 km terwijl er toch wel aangegeven werd dat je er tussen de 350 en 380 km mee moet kunnen rijden in normaal gebruik."

 

"Keurige aflevering en goed meedenk werk van Lucas de Jong."

 

"Ik had een proefrit via internet aangevraagd en toen ik langskwam stond de auto klaar met een persoonlijke kaart aan de binnenspiegel. Ik heb het gehele proces als zeer persoonlijk ervaren."

 

"Het invoelingsvermogen van de verkoper heeft mij aangenaam verrast. Niet elke klant is een autofreak en het is fijn als daar rekening mee wordt gehouden."

 

"auto is keurig thuis afgeleverd."