Dacia distributieriem vervangen

Is jouw auto toe aan een nieuwe distributieriem? Bij Stam Dacia bieden wij een aantrekkelijk All in tarief. Een nieuwe distributieriem kan kostbaar zijn, maar Stam helpt je door je vooraf van de juiste, transparante prijs te voorzien. Na een bepaald aantal kilometers of jaren verslechtert een distributieriem. Dacia schrijft daarom voor wanneer deze vervangen moet worden. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies over jouw Dacia.

WERKPLAATSAFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE


Kosten distributieriem vervangen

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn afhankelijk van welk Dacia model je rijdt. Stam Dacia werkt in ieder geval altijd met transparante, All in prijzen. Hierdoor kom je achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Neem direct contact op met Stam Dacia of maak online een afspraak met de werkplaats.


Werkzaamheden

Dacia kent voorschriften omtrent het vervangen van een distributieriem. Deze voorschriften en werkzaamheden worden vaak door niet-Dacia dealers genegeerd. 

De voorschriften van Dacia zijn zo dat wanneer je de distributieriem bij Stam Dacia laat vervangen de hele distributieset vervangen wordt; inclusief de riem. Ook wordt de multiriemset vervangen. Tot slot vervangt Stam Dacia tevens de span- en looprollen van jouw Dacia.


Afspraak maken

Wacht niet te lang met het vervangen van een distributieriem. Indien deze breekt kunnen essentiŽle onderdelen van de motor beschadigd worden. Is jouw auto toe aan een nieuwe riem? Maak online een afspraak met onze werkplaats.

WERKPLAATSAFSPRAAK

DISTRIBUTIERIEM OFFERTE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!