Stam Dacia Onderhoud

Stam Dacia is je adres voor reparaties en regulier onderhoud voor jouw Dacia. Maak kennis met de professionaliteit van onze dealers. Onderhoud is namelijk van belang om jouw Dacia in optimale vorm te houden. Hierdoor kan je besparen op kostbare reparaties.

Onze autotechnici kennen jouw Dacia als geen ander en dankzij het Dacia onderhoudsprogramma heb je duidelijkheid. Door de constante intervallen tussen onderhoudsbeurten en heldere all-in prijzen weet je waar je aan toe bent.

Afhankelijk van jouw model, bouwjaar en aantal gereden kilometers adviseert Stam aan welk door Dacia Nederland voorgeschreven onderhoud jouw Dacia toe is.

Dacia hanteert 2 typen onderhoudsschema’s.

1. Dacia A, B of A+B onderhoudsbeurt (bouwjaren 2019 en jonger)
2. Dacia Onderhoud op Maat (bouwjaren 2009 - 2018)

1. Onderhoud bouwjaren 2019 en jonger

Dacia A,B of A+B onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de leeftijd van de Dacia wordt een A, een B of de A+B beurt voorgeschreven. A wordt meestal voorgeschreven bij onderhoud in jaren 1,3,5 en verder. De B beurt wordt voornamelijk voorgeschreven in de even jaren; dat wil zeggen de Dacia is dan 2,4,6 etc. jaar oud. Bij een A beurt controleren wij onder andere de auto op de door Dacia voorgeschreven punten en vervangen wij het interieurfilter van de Dacia. Bij een B beurt wordt onder andere de olie ververst en het oliefilter vervangen en controleren wij de auto op de door Dacia voorgeschreven punten. Voor het exacte advies raadplegen wij het speciale Renault onderhoudsprogramma en voeren het kenteken en kilometer stand van de betreffende Dacia in. Het systeem van Daciat geeft automatisch het advies wat op dat moment voor die Dacia wordt voorgeschreven. Het kan ook voorkomen dat de A en B beurt gecombineerd wordt voorgeschreven (=A+B beurt) doordat de Dacia een bepaalde combinatie van leeftijd en kilometer stand heeft bereikt. De uitleg van de exacte werkzaamheden van de voorgeschreven beurt lichten wij toe tijdens het maken van de afspraak.

WERKPLAATSAFSPRAAK

2. Onderhoud bouwjaren 2009 - 2018:

a. Dacia Olie verversbeurt vanaf 109.-

Door de olie te verversen en het olie filter te vervangen blijft jouw Dacia de beste prestaties leveren. Het uitvoeren van een olie verversbeurt is dan ook een minimaal vereiste. Hieronder valt (naast olie verversen en het oliefilter vervangen) de verlichting en banden en het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Jouw auto ontvangt altijd olie met de juiste specificaties. Ideaal wanneer je weinig kilometers per jaar rijdt. (tot 4.000 kilometer per jaar)

WERKPLAATSAFSPRAAK

 

b. Dacia Budgetbeurt vanaf €169.-

De Dacia Budgetbeurt is een uitbreiding op de Dacia Olie Verversbeurt (waarbij wij o.a. de olie verversen en het oliefilter vervangen). Bij de Budgetbeurt wordt de veiligheid van jouw Dacia nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van de vitale onderdelen van je Dacia zoals de accu, remsysteem en de instrumenten Tevens controleren wij de verwarming zodat je weer veilig en comfortabel op weg kunt. Deze beurt is geschikt voor een kilometrage van ongeveer 8.000 kilometer per jaar.

WERKPLAATSAFSPRAAK

 

c. Dacia Onderhoudsbeurt vanaf €209.-

Bij de Dacia Onderhoudsbeurt wordt jouw auto uitvoerig gecontroleerd. Naast werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt (waaronder o.a. olieverversen en oliefilter vervangen) worden o.a. ook stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis gecontroleerd. Tevens wordt jouw Dacia elektronisch uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en te voorkomen. Wanneer jouw Dacia APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring i.c.m. een Dacia Onderhoudsbeurt helemaal gratis.* *exclusief roetmeting diesels.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Categorie 1
Olie ververs beurt
 
Budget beurt
 
Dacia onderhoud
Benzine
v.a. € 109,-
 
v.a. € 169,-
 
v.a. € 209,-
Diesel
v.a. € 119,-
 
v.a. € 179,-
 
v.a. € 239,-
APK
€ 29,-
 
€ 19,-
 
GRATIS
Categorie 2
 
 
 
 
 
Benzine
v.a. € 119,-
 
v.a. € 179,-
 
v.a. € 219,-
Diesel
v.a. € 129,-
 
v.a. € 189,-
 
v.a. € 249,-
APK
€ 29,-
 
€ 19,-
 
GRATIS

Onderhoud bouwjaren 2009 en ouder

Voor bouwjaren 2009 en ouder heeft Dacia de Dacia grote en kleine beurt. Bij het inplannen van deze afspraak nemen wij de exacte uitvoering van deze werkzaamheden en de prijzen met je door.

Duidelijke prijsopgave vooraf

Vooraf wil je graag duidelijkheid over de kosten van bijvoorbeeld de grote of kleine beurt voor jouw Dacia. Stam geeft je vooraf een duidelijke offerte tegen een scherpe prijs. Ben je benieuwd naar de kosten van onze werkzaamheden? Vraag

OFFERTE AANVRAAG

online een offerte op.

 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!