Alle Dokker (Van) occasions van Stam Dacia 

Hieronder zie je het volledige overzicht van tweedehands Dokkers bij de 7 vestigingen van Stam Dacia. Je vindt ons in Amersfoort, Bussum, Nieuwegein, Utrecht, Bilthoven, Hilversum en Soestdijk. Wil je de beschikbaarheid van een specifieke Dokker weten? Bel dan direct met de juiste vestiging. Het telefoonnummer vind je bij de advertentie. 

Verfijn zoekopdracht

Verfijn zoekopdracht

Merk
Dacia
Model
Dokker
Brandstof
Maak uw keuze
Prijs
  • Gebruikte voertuigen

Dacia Dokker

SCe 102pk Ambiance

€ 9.990  
  • 109.533 km
  • 2018
BEKIJK AUTO

De voordelen van een tweedehands Dacia Dokker

Rij in een zo goed als nieuwe Dokker, voor een scherpe prijs. De occasions van Stam zijn altijd goed onderhouden. De volledige historie is dan ook in te zien. Wij controleren de tellerstand van al onze occasions. Dus ook daar hoef je je niet druk om te maken.

Dokker als personenauto of als Van

De Dacia Dokker is de ultieme auto voor elke dag. Dit Dacia model is afgeleid van de Dacia Lodgy en sinds 2013 door Dacia op de markt gezet. Met 5 zitplaatsen en schuifdeuren is de Dacia Dokker ideaal voor gezinnen met 2 of meer kinderen.

De zuinige motor maakt de Dacia Dokker daarnaast ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee. Opvallend aan de Dokker zijn de twee asymmetrische deuren aan de achterkant. Wanneer de achterbanken zijn ingeklapt bedraagt het laadvermogen maar liefst 3.000 liter. In een normale opstelling is het laadvermogen rond de 8oo liter.

Motoren

Het Dacia Dokker occasion aanbod bij Stam bestaat voornamelijk uit benzine uitvoeringen. De Dacia Dokker benzine occasions zijn uitgerust met een TCE 115pk motor. Deze motor heeft, naast het bekende Dacia rijcomfort, een laag brandstofgebruik.

Ook hebben we regelmatig diesel occasions van dit model binnen ons occasion aanbod. Twijfel je tussen de verschillende uitvoeringen? Vraag ons dan gerust om meer informatie of plan online direct een proefrit in en ervaar de Dacia Dokker occasion zelf.

Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook na 10 jaar nog!

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!