Laadpaal voor thuis

Bij Stam Dacia vind je een ruim assortiment aan laadstations voor thuis. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige wallbox of juist naar een laadpaal, bij ons hebben we voor ieder wat wils. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte laadstation die past bij jouw wensen en behoeften. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare manier om je elektrische auto op te laden.


Stam Dacia adviseert

  • Dacia biedt professioneel advies en installatieservices voor laadpalen thuis. Onze deskundige adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuze. Bij Stam ben je verzekerd van hoogwaardige service en kwalitatieve laadpalen. Bezoek onze website voor meer informatie en neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

  • VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

De voordelen van een laadpaal

o Geschikt voor elke elektrische auto.
o Tot 8 keer sneller laden in vergelijking met een standaard stopcontact.
o De laadkosten worden automatisch verrekend.
o De laadpaal is altijd online en verbonden.
o Real-time toegang en volledige controle over het laadproces.
o Optionele functies zoals dynamische load balancing zijn beschikbaar om de belasting op het elektriciteitsnet te optimaliseren.

ADVIES VAN STAM


Zakelijke verrekening

Met onze laadpalen kun je als gebruiker jouw zakelijke laadkosten direct laten verrekenen met jouw werkgever. Daarnaast bieden onze laadpalen real-time informatie over het energieverbruik tijdens het opladen van jouw elektrische voertuig. Door het instellen van automatische facturatie en declaratie kun je alle laadkosten op een gemakkelijke manier bijhouden.

Laadpaal mogelijkheden

Het kiezen van de juiste laadpaal voor jouw elektrische auto is afhankelijk van verschillende factoren. Bij Stam kun je kiezen uit diverse laadpalen met verschillende laadvermogens en bevestigingsmogelijkheden, zoals: 

o Laadpalen met een laadvermogen van 7kW t/m 22kW
o Opties voor wandmontage of vrijstaande modellen
o Mogelijkheid tot zakelijke verrekening

Daarnaast zijn er verschillende soorten laadoplossingen beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen: 

o Wallbox: een compacte laadoplossing die geschikt is voor thuisgebruik.
o Laadpaal: een laadoplossing die geschikt is voor gebruik thuis of op de werkplek en die in sommige gevallen ook openbaar beschikbaar is.
o Snellader: een laadoplossing die geschikt is voor openbaar gebruik en een hoger laadvermogen heeft dan de meeste andere laadoplossingen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wallbox

Als je op zoek bent naar een compacte en betaalbare laadoplossing voor thuis, is een wallbox van Stam een goede optie. Wallboxen zijn laadpalen die speciaal zijn ontworpen voor thuisgebruik en die vaak minder ruimte innemen dan andere laadpalen. Bij Stam.nl kun je kiezen uit verschillende wallboxen met laadvermogens variërend van 3,7 kW tot 22 kW en diverse functies, zoals de mogelijkheid tot zakelijke verrekening. De wallboxen van Stam zijn eenvoudig te installeren en te bedienen en bieden een veilige en betrouwbare manier om jouw elektrische auto op te laden.


Laadpaal

Er zijn in Nederland veel laadpalen beschikbaar, zowel in steden als in dorpen. Dit betekent dat er ruime mogelijkheden zijn om je elektrische auto op te laden als je onderweg bent. Bovendien is het ook mogelijk om een laadpaal bij je thuis te installeren. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kun je vrijblijvend advies vragen bij Stam.


ADVIES VAN STAM


 

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!