✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

 Toekomstige Dacia modellen

Stam Dacia presenteert de nieuwe...

Dacia Spring Concept: 100% elektrisch

Dacia Spring Concept heeft een 100% elektrische motor. Ook de stoere en robuuste SUV-look, het compacte formaat en het     prachtige design geven aan dat Dacia de grenzen aan het verleggen is. Ga jij mee op avontuur?

Dacia Spring Concept heeft de nieuwe Dacia-verlichting meegekregen, die toonaangevend gaat worden voor de identiteit van   onze toekomstige modellen.


MEER INFO DACIA SPRING CONCEPT

 

Nieuwe Dacia Sandero (Stepway) en Logan 

Dacia introduceert de compleet nieuwe Sandero, Sandero Stepway en Logan. De derde generatie van deze populaire modellenreeks profiteert van splinternieuw design en brengt op diverse fronten vernieuwing in het succesvolle aanbod van Dacia.


MEER INFO OVER DE NIEUWE SANDERO EN LOGAN

 

 

   

2020 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.