Stam Dacia fabrieksgarantie

Onze fabrieksgarantie

Uiteraard zorgen we ervoor dat je nieuwe Dacia perfect wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan kun je rekenen op een uitgebreide fabrieksgarantie. Afhankelijk van het model geldt:
  • 3 jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 100.000 km.
Iedere nieuwe Dacia heeft verder:
  • 2 jaar lakgarantie
  • 6 jaar carrosserie garantie
  • Dacia Route Service: gedurende de fabrieksgarantie biedt Dacia je 24 uur per dag / 7 dagen per week, gratis hulpverlening bij pech in heel Europa

Garantievoorwaarden:

Voertuigen afgeleverd voor juni 2019Voertuigen afgeleverd vanaf juni 2019Elektrische voertuigen

Dacia Lakgarantie

De Lakgarantie van Dacia dekt de lak van de carrosserie en de door de fabrikant gelakte onderdelen van de carrosserie (buitenspiegels, bumpers). De duur van de Lakgarantie is 24 maanden. De Lakgarantie dekt het gratis herstellen of het vervangen van de elementen met lakdefecten (veroudering van de lak, van de afwerkvernis) die te wijten zijn aan materiaal-, fabricage- of verwerkingsfouten die erkend zijn door de fabrikant. Bij het herstellen wordt rekening gehouden met leeftijd, kilometerstand en staat van onderhoud van de auto. Voor meer informatie, gelieve de Garantievoorwaarden te lezen in onze Algemene Verkoopcondities voor nieuwe auto's die je ontvangen hebt bij jouw bestelling.

Dacia Plaatwerkgarantie

De Plaatwerkgarantie is van toepassing gerekend vanaf de datum van aflevering gedurende 6 jaar, De Dacia Plaatwerkgarantie dekt het plaatwerk van de carrosserie inclusief onderzijde, tegen doorroesten van binnenuit als gevolg van materiaal-, fabricage- of toepassingsfouten van de beschermingsproducten. De Plaatwerkgarantie dekt het repareren of vervangen, door de Dacia-dealer in overleg met de klant, van doorgeroeste plaatdelen.

De toepassing van de Dacia Plaatwerkgarantie is afhankelijk van de controles van het koetswerk, bodemplaat en het motorsubframe. Deze controles moeten zijn uitgevoerd bij de kilometerstanden die in het onderhoudsboekje zijn aangegeven en ten minste éénmaal om de twee jaar. Deze controles zijn opgenomen in de periodieke onderhoudsbeurten bij de Dacia-dealer. De kosten voor het uitvoerenvan plaatwerkcontroles buiten de preiodieke onderhoudsbeurten zijn voor rekening van de klant. Bij deze controle moet de klant erop letten dat de Dacia-dealer de controlecoupon van de carrosseriebodemplat correct heeft ingevuld om de Plaatwerkgarantie te behouden. De aangetaste delen moeten zo snel mogelijk worden gerepareerd.

Dit repararen of vervangen van de onderdelen houdt rekening met de leeftijd, kilometerstand en onderhoudsstaat van het voertuig. Voor uitgebreide voorwaarden en meer informatie, gelieve de Garantievoorwaarden te lezen in onze Algemene Verkoopcondities voor nieuwe voertuigen die je ontvangen hebt bij jouw bestelling.

MAAK WERKPLAATSAFSPRAAK

Verlengde garantie

Extra zekerheid voor een kleine prijs

Alle voordelen van de Dacia GarantiePlus:

  • Geen onverwachte autokosten tijdens de extra garantieperiode, dus vier of vijf jaar maximale zekerheid.
  • Reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici.
  • Bij herstel worden de juiste Dacia-onderdelen gebruikt
  • GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor de inruilwaarde.
  • Gratis Dacia Route Service in bijna geheel Europa.

Is je Dacia jonger dan 1 jaar? kom dan langs, wij kunnen dan voordelig GarantiePlus afsluiten. Dit kan tot de auto 1 jaar is. Wacht dus niet te lang.  Is je Dacia ouder dan 1 jaar? Sluit hem dan hieronder af. Dit kan tot je Dacia 34 maanden oud is. GarantiePlus afsluiten? Vraag het hier aan:

GARANTIEPLUS AANVRAGEN Al in het bezit van een Dacia met GarantiePlus, vraag hier verlenging aan: 

VERLENG GARANTIEPLUS

 GarantiePlus tarieven voor jouw nieuwe Dacia - auto jonger dan 1 jaar* 

PRIJZEN JONGER DAN 1 JAAR

GARANTIEPLUS TARIEVEN voor jouw Dacia - Auto ouder dan 1 jaar

Klik hier voor meer informatie en prijzen 

*prijzen eenmalig en inclusief 21% assurantiebelasting. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Naast deze gebruikelijke tarieven zijn er andere combinaties (looptijd / km) mogelijk, indien gewenst: vraag hiernaar bij het afsluiten. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van 'kilometerstand 0'.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!