Financiering en verzekering

De auto gevonden die helemaal bij je past? Dan kan Stam er ook voor zorgen dat de financiering en autoverzekering voor je auto perfect geregeld wordt. Stam is een financieel dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in financieringen en verzekeringen voor de automobielbranche. De dienstverlening kenmerkt zich door een productenpalet dat speciaal is samengesteld voor autokopers zowel zakelijk als privé.

Onze betrouwbaarheid kenmerkt zich door een gedegen en op maat gemaakt advies voor jou als klant. Wij zijn in staat om voor elke wens een passende oplossing te vinden door de financiering te koppelen aan het voertuig en aan jouw wensen.

Verzekeren

Een goede autoverzekering, toegespitst op je persoonlijke wensen en behoeften zodat jij je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken, is onze taak. Wil je meer informatie?
KLIK HIER

Financieren

Naast autoverzekeringen bieden we de mogelijkheid tot financieren. Wij doen zaken met een aantal, met zorg geselecteerde, financieringsmaatschappijen. Zodat er voor jou altijd een financiering beschikbaar is die goed aansluit bij de persoonlijke situatie en wensen. Op deze manier krijg je een op maat gemaakt en persoonlijk plan zodat je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken. 

DACIA AUTOFINANCIERING

DACIA FLEX LEASE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!