Dacia ruitschadeherstel

Een steentje dat met 100 kilometer per uur jouw voorruit raakt, een aanrijding of inbraak: ruitschade zit in een klein hoekje. Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Bij Stam wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman. 

Passieve veiligheid 

Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van elke Dacia een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kan je de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toevertrouwen aan een echte Dacia Ruitenspecialist. Deze werkt volgens de officiŽle fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele Dacia-onderdelen en -materialen.

WERKPLAATSAFSPRAAK


Herstellen of vervangen van de ruit?

Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Heb je een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt.

Voor het vervangen of repareren van een ruit rekent de Stam een all-inprijs. Bovendien krijg je 12 maanden Dacia Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

WERKPLAATSAFSPRAAK


✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!