DACIA ECO-G

Met de Dacia ECO-G modellen rijd je veiliger en voordeliger. ECO-G modellen zijn modellen die af-fabriek op LPG en benzine rijden. Dit is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer en zorgt voor een lagere CO2-uitstoot. Ontdek hier alles over de Dacia ECO-G modellen.


 VOORDELIG RIJDEN

Dacia is de enigste autofabrikant die modellen af-fabriek levert op LPG. De Dacia ECO-G modellen zijn de opvolgers van de Bi-Fuel modellen. De naam is anders, het product hetzelfde.

De naam ECO-G staat voor economisch en ecologisch. De G staat voor GPL, Frans voor LPG. Het ecologische in deze naam komt omdat een ECO-G modellen tot 10% minder CO2 uitstoten en een actieradius hebben van ruim 1.200 km vanwege de benzine en LPG tanks. Het economische gedeelte uit de naam komt omdat de liter prijs van LPG veel lager is van benzine of diesel. Al vanaf 5.000 kilometer is een ECO-G model voordeliger ten opzichte van een benzinemotor. De Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Duster en Dacia Jogger zijn er als ECO-G uitvoering.   

BEKIJK ECO-G MODELLEN


 WAT IS ECO-G EN HOE WERKT HET?

 

 schoon en voordelig op LPG

Een Dacia ECO-G start op benzine en schakelt zelf automatisch over op LPG. Je bespaart direct want elke kilometer die je aflegt scheelt in de portemonnee. Al vanaf 5.000 kilometer per jaar is het voordeliger om voor een Dacia ECO-G model te kiezen.

ACTIERADIUS VAN 1.200 KM 

Naast dat ECO-G goed voor je portemonnee en beter voor het milieu is, hebben de Dacia ECO-G modellen ook nog een actieradius waarmee je vanaf Utrecht zonder te tanken naar Bordeaux in zuid Frankrijk. 

SNEL LEVERBAAR

Naast het voordeel van weinig tanken, voordelig voor je portemonnee en goed voor het milieu is er nog meer voordeel te behalen! De Dacia ECO-G modellen zijn namelijk snel leverbaar. Zo rijd je dus snel weg in jouw nieuwe Dacia Eco-G 


 DE VOORDELEN VAN ECO-G OP EEN RIJ

OFFERTE AANVRAGEN

© 2023 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!