Stam Dacia garantieplus

Uiteraard geeft Dacia op haar nieuwe personenauto’s drie jaar fabrieksgarantie. Daarnaast biedt Dacia je de gelegenheid deze fabrieksgarantie te combineren met het Dacia GarantiePlus Contract: Het Dacia GarantiePlus Contract. Mocht er in die periode iets aan je auto mankeren, dan betaalt Dacia de rekening. Is jouw Dacia jonger dan 1 jaar? Dan kan je bij ons garantie+ aanvragen en de prijzen in onderstaande prijslijst vinden. Is jouw Dacia ouder? Dan vind je onderaan deze pagina hoe je garantie+ moet aanvragen en wat de kosten zijn.

Wij willen onze klanten niet alleen vandaag tevreden zien, maar ook na 10 jaar nog!

AANVRAAG GARANTIE+

PRIJSLIJST GARANTIE+ 


Waarom een Dacia GarantiePlus contract afsluiten?

Met Dacia GarantiePlus verlengt je jouw fabrieksgarantie van 3 jaar tot een aanvullende garantie-periode van 2 jaar met een max. kilometerstand van 100.000 km. Je maakt met GarantiePlus kosteloos gebruik van Dacia Route Service. En met de GarantiePlus Pas kan je vrijwel overal in Europa bij elke Dacia dealer terecht. Je kan GarantiePlus tot 12 maanden na de eerste tenaamstelling afsluiten bij Stam.

Dit zijn de voordelen van Dacia GarantiePlus:

  1. Geen onverwachte autokosten tijdens de verlenging van de garantie, dus 4 of 5 jaar zekerheid
  2. Reparaties worden uitgevoerd door ervaren Dacia autotechnici
  3. Er worden originele Dacia onderdelen gebruikt die voldoen aan Dacia specificaties. Veiligheid en garantie blijven intact.
  4. GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor inruilwaarde.
  5. Gratis Dacia Route Service in bijna geheel Europa.

AANVRAAG GARANTIE+


 

PRIJZEN EN VERLENGEN 

- Is jouw Dacia jonger dan 1 jaar? Klik dan hier voor de prijzen GarantiePlus en verleng vervolgens via bovenstaande knop aanvraag Garantie+

- Is jouw Dacia ouder dan een jaar? Klik dan hier voor prijzen en verlengen Garantieplus

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!