Vervangend vervoer Stam Dacia

Indien je jouw Dacia voor onderhoud of ter reparatie bij Stam Dacia onderbrengt, wil je waarschijnlijk gedurende de dag mobiel blijven. Daarom bieden wij je dan ook een uitgebreid assortiment van vervangende voertuigen aan.

Tegen zeer aantrekkelijke tarieven kan je gebruik maken van vervangend vervoer, indien gewenst. Ook een gratis leenfiets tijdens onderhoud of reparaties is geen enkel probleem.

Vervangend vervoer reserveren

Als je jouw auto voor onderhoud of reparatie brengt wil je in de meeste gevallen die dag nog net zo mobiel zijn als normaal. Met deze reden hebben wij een uitgebreid assortiment vervangend vervoer voor je klaar staan. Tegen onze speciale vervangend vervoer tarieven staat er indien gewenst een auto voor je klaar. Tevens hebben wij op alle vestigingen een gratis leenfiets of gratis Renault Twizy die wij je kunnen aanbieden tijdens onderhoud of kan je gebruik maken van de gratis wegbreng en ophaal service. Mocht je gebruik willen maken van vervangend vervoer in de vorm van een auto dan wel fiets of de wegbreng en haal service, dan raden wij je deze vooraf bij ons te reserveren.

Bij Stam kan je kiezen uit de volgende services: 

Maak hieronder een keuze uit het voertuig van jouw voorkeur:

VERVOER RESERVEREN

LEENFIETS RESERVEREN


Gratis wegbreng- en ophaalservice:

De Stam Taxi of wegbreng en ophaal service bieden wij aan klanten die hun auto aanbieden voor Renault onderhoud werkzaamheden die langer duren dan een uur. Als je gebruikt maakt van deze service verwachten wij je op onderstaand tijdstip bij de vestiging en brengen wij je weg. Bij onze wegbreng en ophaalservice brengen wij de klanten op n gezamenlijk tijdstip naar het door hun aangegeven adres.


Renault vervangend vervoer tarieven


Gratis Renault Twizy

Als jouw Dacia bij Stam voor een Dacia onderhoudsbeurt is, biedt Stam je gratis het gebruik van een Renault Twizy (45 km/u of 80 km/u) voor die dag aan. Je kan hierdoor genieten van een unieke elektrisch rijden ervaring. De gelegenheid om de Renault innovatie Renault Z.E. / elektrisch rijden te ervaren. Wij weten zeker dat je verrast zult zijn. De batterij opladen? De Twizy is aan te sluiten op elk regulier stopcontact van 230 volt. Binnen 2,5 uur zal de batterij voor 80% weer geladen zijn, na 3,5 uur is hij volledig geladen. De econometer op het dashboard informeert je over hoe ver je nog kunt rijden voordat de batterij moet bijladen. De Twizy heeft een actieradius van ongeveer 50 kilometer.

VERVOER RESERVEREN

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!