Dacia ruitenwissers

Ook jouw Dacia kent ruitenwissers. Het lijken logische en vanzelfsprekende onderdelen maar zij leveren echter een zeer grote bijdrage aan de verkeersveiligheid. Wanneer je weleens in de regen heb gereden met kapotte ruitenwissers zul je dit beamen. Ruitenwissers zorgen ervoor dat je tijdens een regenbui goed zicht blijft houden en ze helpen ook mee je ruit vrij te houden van insecten en andere vlekken.

WERKPLAATSAFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE


Wat doen ruitenwissers

Ruitenwissers zorgen ervoor dat je tijdens een regenbui de ruit schoon en droog houdt zodat je goed zicht blijft houden. Bovendien houden de ruitenwissers in combinatie met de ruitenwisservloeistof je ruiten schoon. Ruitenwissers zijn dus een erg belangrijk onderdeel van jouw Dacia op het gebied van verkeersveiligheid. Dacia ruitenwissers zijn elektrische onderdelen die door je accu worden aangedreven. Vervang je Dacia ruitenwissers tijdig zodat je altijd goed zicht blijft houden.


Wanneer moeten ruitenwissers worden vervangen

Na veelvuldig gebruik gaan ruitenwissers slijten. Het gevolg van versleten ruitenwissers is, is dat de ruiten van je Dacia niet goed meer drogen en dat er strepen worden achter gelaten. Ook zal je merken dat de ruitenwissers meer geluid gaan maken. Wanneer je één van deze dingen begint te merken dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen. Neem gerust eens contact op met de werkplaats van Stam Dacia voor meer informatie.


Wat als je de ruitenwissers niet op tijd vervangt

Wanneer je de ruitenwissers van jouw auto niet tijdig vervangt zullen ze steeds minder goed je raam schoon en transparant houden. De ruitenwissers laten strepen achter, zullen je ruit minder goed drogen en maken steeds meer lawaai. Bij een regenbui met slechte ruitenwissers zal het zicht door je ruit erg slecht zijn met alle gevolgen van dien. Voor je eigen veiligheid en de veiligheid van je medeweggebruikers is het dus van belang jouw Dacia ruitenwissers tijdig te vervangen.


Prijs Dacia ruitenwissers

Het vervangen van de ruitenwissers van je Dacia kan bij Stam al zeer voordelig. Deze prijs is all-in zodat je nooit achteraf voor verassingen komt te staan. Wanneer wij je een kostenplaatje presenteren is deze altijd inclusief analyse, arbeidsloon en het betreffende onderdeel. Het vervangen van je Dacia ruitenwissers doe je bij Stam zodat je verzekerd bent van topkwaliteit tegen de laagste prijs. Wij werken altijd met originele Dacia onderdelen. Kwaliteit gegarandeerd dus bij Stam Dacia!

WERKPLAATSAFSPRAAK

RUITENWISSERS OFFERTE

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!