Dacia BIGSTER Dacia BIGSTER

GROOTS AVONTUUR IN DE DACIA BIGSTER

De Dacia Bigster Concept straalt robuustheid uit en de lijnen van deze conceptauto zijn eenvoudig en helder. Geen pretenties, je ziet gelijk wat het is. De kenmerkende Y-vormige verlichting is extra groot, wat de stoere uitstraling van de SUV benadrukt. Geen toeters en bellen, geen verchroomde lijstjes en nep-aluminium: de Dacia Bigster Concept is een echte, pure auto mťt principes. Dat is te zien aan de toepassing van uitsluitend gerecycled plastic als grondstof voor alle beschermende panelen op de carrosserie.

Dacia Bigster zijaanzicht en achterkant

OFF-ROAD EN NIEUWE AVONTUREN

In dit avontuurlijke model ga je makkelijk outdoor en ontdek je prachtige off-road weggetjes of spannende bergweggetjes. De Dacia Bigster sleept je erin mee.

De essentiŽle SUV
De Bigster Concept is 4,6 meter lang en voorzien van niets meer en niets minder dan alleen het essentiŽle. Met deze SUV maakt Dacia ruime SUV’s toegankelijk voor iedereen. 

Het dna van de Bigster Concept is doordrenkt met de sterke merkwaarden van Dacia, eenvoud, eerlijkheid en authenticiteit. Benieuwd naar de toekomstige modellen?

IS HET EEN HYBRIDE?

Als toekomstig boegbeeld van het Dacia-gamma zou de Bigster Concept kunnen worden geleverd met hybride aandrijflijnen en aandrijflijnen voor alternatieve energie. Dacia speelt altijd perfect in op de veranderende regelgeving en de verwachtingen van de klant. Welke motor daar het best bij hoort? Dat zie je bij de lancering.

Bewegingsvrijheid

Zoals de Bigster Concept bewijst, biedt Dacia een mogelijkheid om anders in het leven te gaan staan. Dacia biedt zijn klanten een unieke, eerlijke en pure ervaring, zonder overbodige opsmuk. Meer dan ooit belichaamt Dacia het begrip ‘bewegingsvrijheid’ en focust zich op de behoeften en wensen van de klant. De aankoop van een Dacia: de essentie is altijd het mooist.

Dacia Bigster voorkant

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!