Financier je nieuwe Dacia met Dacia4All

Het is mogelijk om je nieuwe Dacia op verschillende manieren te financieren! Bepaal zelf hoeveel maanden looptijd je wilt, welke services je bij de financiering wilt hebben en hoeveel procent rente je betaald. Met verlengde garantie en een onderhoudscontract heb je de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten, want die betaal je gewoon maandelijks bij je financiering.

Vraag een offerte aan

DACIA  50/50 DEAL

Wil je naast een nieuwe auto kopen, geld over houden voor andere leuke dingen? 

Profiteer dan nu van de Dacia 50/50 deal!

 • Financier tegen een aantrekkelijke rentetarief van 2,9%
 • Je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen
 • Maandbedrag vanaf €309,- 

Nu ook met 5 jaar garantie op de Dacia ECO-G (LPG) modellen en de Jogger Hybrid.

Vraag een offerte aanDe financieringsmogelijkheden van je nieuwe Dacia

Met Dacia4All kunnen de particuliere klant en de kleinzakelijke klant met maximaal 10 auto’s bij aankoop van een nieuwe Dacia personenauto gebruik maken van een financieringsaanbod, met keuze uit een overzichtelijk en eenvoudig aanbod: 4 jaar financiering (48 maanden) tegen 5% rente of 5 jaar financiering (60 maanden) tegen 6% rente.

Maak je reeds gebruik van een MFS contract (financiering of lease) voor een Dacia model, dan geldt er bij aanschaf van een nieuwe Dacia een korting van 0,5% waardoor de rentepercentages uitkomen op 4,5% voor 48 maanden of 5,5% voor 60 maanden.

In beide varianten zit de service verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) van n extra jaar voor een totaal van 48 maanden of maximaal 100.000 kilometer inbegrepen. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een dealer (van jouw keuze) die gevestigd is in Nederland.


  Dacia4All

 
 ProductDacia4all 4,9%

 Dacia4all 5,9%
 Rente
 Rente Loyale klanten
 4,9%
4,4%
5,9% 
5,4%
 Looptijd 48 maanden60 maanden 
 Opmerkingen Financiering Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM

DACIA4All

Met Dacia4All kan de particuliere klant de aankoop van een nieuwe Dacia personenauto financieren. De klant heeft de optie voor aanschaf van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en onderhoudscontract. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. De klant heeft de keuze uit twee financieringspakketten:


 • Dacia4All 4,9%

 • 4,9% rente of 4,4% rente voor Loyale klanten
 • Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM

 • optie om te kiezen voor extra service

 • 48 maanden

 • Dacia4all 5,9%

 • 5,9% rente of 5,4% rente voor Loyale klanten
 • Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM

 • optie om te kiezen voor extra service

 • 60 maanden

5 Redenen om de lening voor je Dacia via Stam te regelen:

 1. Lage rente
 2. One-stop-shopping
 3. Je weet direct je maandbedrag
 4. Je kunt services meefinancieren
 5. Inruilauto gebruiken als aanbetaling
Vraag een offerte aan

Slottermijn mogelijk, maximale hoogte afhankelijk van looptijd en is percentage van aanschafwaarde (30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden). Deze financiering geldt op nieuwe Dacia -personenwagenorders. Op de financiering en services van Mobilize Financial Services zijn algemene voorwaarden van toepassing. Aanbod is o.b.v. 48 of 60 maanden, rente is afhankelijk van de looptijd 5% (48 maanden) of 6% (60 maanden). Dacia4ALL is inclusief Garantie ongeacht de looptijd. Mobilize Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia4ALL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!