Financier je nieuwe Dacia met Dacia4All

Het is mogelijk om je nieuwe Dacia op verschillende manieren te financieren! Bepaal zelf hoeveel maanden looptijd je wilt, welke sevices je bij de financiering wilt hebben en hoeveel procent rente je betaald. Met verlengde garantie en een onderhoudscontract heb je de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten, want die betaal je gewoon maandelijks bij je financiering.

Vraag een offerte aan

De financieringsmogelijkheden van je nieuwe Dacia


  Dacia4All

 
 ProductDacia4all 5%

 Dacia4all 6%
 Rente
 Rente Loyale klanten
 5%
4,5%
6% 
5,5%
 Looptijd24 - 48 maanden60 maanden 
 Opmerkingen Financiering Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM,
optie om te kiezen voor extra service 

DACIA4All

Met Dacia4All kan de particuliere klant de aankoop van een nieuwe Dacia personenauto financieren. De klant heeft de optie voor aanschaf van de services verlengde garantie (GarantiePlus-verzekering) en onderhoudscontract. Niet mogelijk in combinatie met andere acties en de Private Lease aanbiedingen. De klant heeft de keuze uit twee financieringspakketten:


 • Dacia4All 5%

 • 5% rente of 4,5% rente voor Loyale klanten
 • Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM

 • optie om te kiezen voor extra service

 • 24 - 48 maanden

 • Dacia4all 6%

 • 6% rente of 5,5% rente voor Loyale klanten
 • Incl. gratis 4 jaar verlengde garantie 100.000KM

 • optie om te kiezen voor extra service

 • 60 maanden

5 Redenen om de lening voor je Dacia via Stam te regelen:

 1. Lage rente
 2. One-stop-shopping
 3. Je weet direct je maandbedrag
 4. Je kunt services meefinancieren
 5. Inruilauto gebruiken als aanbetaling
Vraag een offerte aan

De Dacia Autofinanciering is geldig op nieuwe particuliere Dacia-personenautoorders en bedrijfswagens. Jaarlijks kostenpercentage van 2,9% bij 12 tot 36 maanden en 3,9% bij 48 tot 60 maanden. Maximaal te financieren bedrag is 50% van de aanschafwaarde van de auto. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en wordt berekend o.b.v. waarde van de auto (30% bij 12 tot 36 maanden, 25% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Bij meer dan 50% aanbetaling is een slottermijn niet mogelijk. Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Dacia Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van Dacia autofinanciering zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Dacia Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.daciafinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. Rentewijzigingen, typ- en drukfouten voorbehouden.

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!