Stam Spring acties

 

DACIA 50/50 DEAL

Wil je geld overhouden en ook een nieuwe Dacia kopen? Financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0,99% en je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen.

Profiteer van de Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE OFFERTE AANVRAGEN
 

DACIA 50/50 DEAL ZAKELIJK

Een goed begin is het halve werk. Zeker met de Dacia 50/50 deal voor zakelijke rijders! Betaal de helft nu, en los de overige 50% af in maandelijkse termijn. Natuurlijk tegen een aantrekkelijk rentetarief vanaf 0%.

Bekijk zakelijke Dacia 50/50 deal

BEKIJK ACTIE
 

Snel rijden bij Stam Dacia.

Snel in een nieuwe Dacia Spring rijden? Kom dan naar Stam en profiteer t/m 30 juni van de Dacia 50/50 deal! Met een financiering tegen een aantrekkelijk rentetarief van 2,9%. Je betaalt 50% nu, en de overige 50% in maandelijkse termijnen.

Profiteer van de voorraadactie!

BEKIJK VOORRAAD
 

Dacia Spring private lease

Weten waar je per maand aan toe bent? Met Private Lease betaal je een vast maandbedrag, je hoeft alleen nog maar te tanken!

Nu actietarief vanaf €188,- p/m

SHOWROOM AFSPRAAK BEKIJK DE ACTIE
 

€550 korting op een Wallbox bij aanschaf van de Dacia Spring

Ontdek de Dacia Spring bij Stam Dacia. Dé 100% elektrische ruime en sportieve SUV van Dacia. Nu tijdelijk met €550 korting op een Wallbox.

Meer weten over de Spring?

MEER INFORMATIE BEKIJK VOORRAAD
 

Dacia Financiering

Wil je niet al je spaargeld investeren maar gespreid betalen? Bereken hier jouw maandbedrag.

Bekijk de mogelijkheden

BEREKEN JE MAANDBEDRAG

© 2024 - De prijzen van Dacia personenauto's zijn inclusief en onvermijdbare kosten. De kosten voor aflevering van de auto betreffen; levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, kentekenhouder, €5.- brandstof, handelings-en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem t.w.v. van €596,09 tot € 696,09 (incl. 21% BTW), recyclingsbijdrage ( €45,- incl. 21% BTW) en registratie kosten € 48,91 (BTW-vrij). Optionele pakketten en of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen tegen meerprijs worden geleverd. De prijzen zijn exclusief het Stam afleverpakket. Afbeeldingen die gebruikt zijn kunnen afwijken van de daadwerkelijke voorraad auto. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Typefouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303.

EV overheidssubsidie in 2024 beschikbaar. klik hier voor meer informatie

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!