Dacia Spring
Private Lease

Rij v.a. € 299,- per maand
Exclusief €61 p/m subsidie*

Zorgeloos rijden met Dacia Private Lease.

STEL SAMEN KOM PROEFRIJDEN

Dacia Spring Private Lease

Wat en voor wie is Private Lease?

Lease een nieuwe Dacia Spring met Private Lease onder de noemer van “Stam Zorgeloos Privé”. Stam Dacia Zorgeloos Prive is dé leasevorm voor je om als particulier een nieuwe auto te leasen. Op deze manier heb je geen omkijken naar het onderhoud en onvoorziene uitgaven. Kortom een transparant product zodat je weet waar je aan toe bent! Je kan nu tijdelijk profiteren van onze voorraadvoordeel waardoor je voor slechts € 299- per maandexclusief €61 p/m subsidie* in een complete, splinternieuwe Dacia Spring rijdt.

SAMENSTELLEN

Dacia Spring -
DE ELEKTRISCHE AUTO VOLGENS DACIA

Deze stads-SUV heeft alles waar Dacia voor staat. Met zijn onverslaanbare prijs is de Spring een zeer aantrekkelijke elektrische auto. De Spring heeft een actieradius van 230 km WLTP* en tot 305 km in de WLTP-stadscyclus. Dat betekent: doordeweeks lekker overal naartoe rijden en in het weekend pas weer opladen. Ervaar nu nieuw rijplezier dankzij zijn elektrische technologie. De auto is stil en accelereert direct en zonder trillingen.

Wat is inclusief bij Private Lease?

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Pechhulp
Stam Lease Logo

Het gecommuniceerde bedrag betreft de basisuitvoering van dit model met standaard lak o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en € 150,- eigen risico WA/Casco. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Per meer gereden kilometer betaal je maximaal € 0,069 bij. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen, rentewijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

*EV overheidssubsidie in 2023 beschikbaar en tot een looptijd van 48 maanden. Berekende EV subsidie per maand berekend o.b.v een looptijd van 48 maanden en subsidie van €2950,-. meer informatie over de subsidie: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-lease-nieuwe

✔ Betrouwbaar ✔ Flexibel ✔ Persoonlijk

Van de 30788 klantreacties is  95% tevreden over Stam!